OK, mam folderu admincp zmieniona na: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
(Również skonfigurowany w config.php)
Kiedy goto: Narzędzia vBET, Cache Cleaner
Pojawia się następujący błąd:
Warning: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () " d code on line 9
Fatal error: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval ()' d code on line 9
Patrząc na błąd, jest to spowodowane zakodowanego / admincp / PATH
Jeśli zmienić nazwy admincp z powrotem do "admincp" (jak również powrót w config.php) i powrócić do Narzędzia vBET, Cache Cleaner
Cache Cleaner teraz show poprawnie.
Jednak, gdy wyczyszczeniu pamięci podręcznej bazy danych (nie testowałem gości plików).
Chociaż zadanie wydaje się kompletny i prawidłowo rzeczywiście wyczyścić pamięć podręczną, jak sprawdziłem bazy danych za pomocą phpmyadmin.
I pojawia się następujący błąd:
Warning: Illegal typooffsetowe w isset lub puste w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 106
Warning: Illegal typooffsetowe w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 108
Warning: Illegal typooffsetowe w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 113
Każda pomoc przy rozwiązywaniu tych kwestii będą mile widziane.
-
UPDATE:
Mam takie Nielegalne Przesunięcie błąd na wszystkich innych moich vBET instalacji, tak to musi być błąd.
Plus też dostać się do pierwszego błędu, jeśli mogę zmienić nazwę admincp na inne moje vBET Zainstaluj tak to musi być także Bug.