I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 24

Thread: nuk mund të ndryshojë gjuhën në forum dhe thread

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

informacionit të dërguar.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Thanks. Unë do të fillojë të punojë në serverin tuaj.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

gjithashtu ju mund të përpiquni të përdorni një lidhje SEO (pa Muslimanët).
    thjesht shkoni te admincp-> vBET-> opsion kryesore dhe vendosur:
    Links Translation Lloji te Krijo URL në bazë të konsensusit SEO Lidhje ('sq / / adresa' dmth)

pas kësaj ju duhet të shtoni për ju htaccess në forumet dosje këtë rregullore.:
    Code:
    #RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje,

Ju lutemi provoni tani - duhet të punon tani. A mund të konfirmoni atë?
    Së dyti - kjo çështje mund të jenë specifike vetëm për këtë forum test. Në këtë forum kryesore duhet të punon perfekt.

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

duket mirë tani.

thanks.

do të shkojë tek forumi im jetojnë së shpejti.

u përpoq duke përdorur SEO, por i mori një gabim 404:
    Not Found

URL kërkuar / testvb / forum / pt / forum.php nuk u gjet për këtë server.

Përveç kësaj, një gabim 404 Not Found ishte edhe duke u përpjekur për të përdorur një ErrorDocument për të trajtuar kërkesën.

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

vetëm setup në forum time live, gjithashtu ka të njëjtin problem. çfarë është ndryshuar për të rregulluar atë në forum tim test?

Unë kam aftësi të kufizuara që jetojnë në forum time.
    Fundit edituar nga Schmike; 04-02-1106:22.

Pension;)
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    41

Unë do të kaluar atë të kamil, kur kamil do të jetë ne do të mendoj për këtë
    Thanks

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje,

Ju lutem dërgoni me mua duke PM admincp të dhënat tuaja - Unë do të mundësojë këtë vBET vetëm për mua dhe unë do të rregullojmë atë për ju.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Pra, nëse ju dëshironi të redaktoni atë manualy, ju duhet të:

1. të hapur dhe të bëjë një kopje të këtij skedar:
    rrënjë forum / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php

2. në këtë fotografi të gjeni:
    PHP Code:
    $amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' '&'
    3. dhe të zëvendësojë me:
    PHP Code:
    $amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' '&'
    4. Save File
    5. provuar atë

Por kjo nuk është zgjidhje reale. Kjo eliminimin e disa funksioneve në faqen tuaj. Kjo çështje është e veçantë në forumin tuaj (unë nuk mund të riprodhoni atë në forum tim test), kështu që unë vetëm mund të zgjidhin atë në serverin tuaj (Kam nevojë për detajet admincp shumë).
    Nëse ju dëshironi, ju mund të përdorni këtë zgjidhje - ai punon, por unë do të doja të shikoni një tjetër zgjidhje në serverin tuaj.

Ju lutem konfirmoni atë.

Thanks.

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

që punon për forumin tim jetojnë tani.

qoftë se ju doni të provuar nga ndonjë rezolutë të tjera, ju lutem të bëjë atë në vend test. thanks.

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •