I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 24

Thread: nuk mund të ndryshojë gjuhën në forum dhe thread

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

Default nuk mund të ndryshojë gjuhën në forum dhe thread

kur i ndryshojnë gjuhën nga gjuhën time parazgjedhur në një tjetër lanugage në një forum apo një fije, faqe nuk është përkthyer.

url nuk është e drejtë:

forum:
    / Forum / forumdisplay.php? 29-Welcome-to-PredatoryFishKeepers.com&language = de

Thread:
    / Forum / showthread.php? 2806-Hello-I-të gëzojnë-a-ndryshme-e-peshku&language = hi

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

cilin version të vBET do you use? ju lutem këtu paste url juaj forum dhe unë do të kontrollojë atë.
    Thanks.

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

është version for vBulletin 4.

url është këtu:
    http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 02-02-1110:09.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Unë kam qenë në faqen tuaj dhe unë konstatoj se vetëm në faqe nuk përkthyer ju e keni këtë lidhje me:
    Code:
    &
    brenda.
    Kur ju përdorni për shembull këtë URL:
    Code:
    http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/showthread.php?2868-For-all-tough-dr%C3%B8ftelser-about&language=da
    ju keni një lidhje të mirë. Ju mund ta provoni atë.

Pra, ju lutem, nëse ju përdorni disa mods. Disable të gjitha mods një nga një dhe të përpiqet të njoftimit lidhje të mira (pa dhe brenda).

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

thats what i njoftimit shumë. por nuk kishte asnjë mods tjera instaluar, kur i testuar. vetëm kohët e fundit i ka mundësuar funksion facebook ne vBulletin.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hmm faleminderit për konfirmim. Unë do të përpiqemi të gjejmë një zgjidhje për ju .. Faleminderit për durimin tuaj.

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

mirëpritur.

kjo të ndodhë vetëm kur i ndryshojnë nga gjuha ime e albumit i cili është në anglisht. Unë besoj se është vetëm një encoding humbur url që "&" është në thelb "&". nuk jeni të sigurt whats termi për atë në PHP.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,
    Unë nuk mund të riprodhoni atë në forum tim test, pra ju lutemi dërgoni për mua (nga PM) FTP tuaj dhe detajet admincp dhe unë do të rregullojmë në serverin tuaj.
    Thanks.

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

të cilat janë dosjet që keni nevojë? Përfundimisht unë do të duhet të bëjë atë në forum time jetojnë. ndoshta ju mund të thoni që file dhe e linjës për të ndryshuar vend?

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Unë nuk e di ku çështja është tani. Unë kam nevojë të bëjë një shkrimet dhe kontrolloni atë. Do të jetë më mirë nëse unë do ta bëjë vetë (më të shpejtë).

I pyetur ju në lidhje me konfliktin në shkrimin tuaj previost - ju tha se nuk ka konflikt, kështu që kam nevojë për të kontrolluar atë për ju server.
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 02-02-1112:24.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •