Інфармацыя адпраўленыя.
Інфармацыя адпраўленыя.
Дзякуй. Я пачну працаваць над вашым серверам.
Таксама вы можаце паспрабаваць выкарыстоўваць SEO спасылкі (без vBSEO).
проста зайдзіце на AdminCP-> vBET-> галоўная і ўсталяваць опцыю:
Тып перакладу спасылкі да Стварыць SEO спасылка URL у адпаведнасці з кансенсусам (гэта значыць '/ EN / адрас)
Пасля гэтага вы павінны дадаць да вас Htaccess файл у тэчку форумах гэтага правіла.:
Code:#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Добры дзень,
Калі ласка, паспрабуйце гэта зараз - павінна працаваць зараз. Ці можаце вы пацьвердзіць гэта?
Па-другое - гэтае пытанне можа быць толькі пэўны для гэтага тэсту форуме. На галоўны форум у гэтым павінна працаваць ідэальна.
выглядае нармальна зараз.
дзякуй.
будзе перамясціць яго ў маім жыцці форуму ў бліжэйшы час.
паспрабаваў з дапамогай SEO, але я атрымаў паведамленне пра памылку 404:
Не знойдзена
Запытаная старонка / testvb / форум / PT / forum.php не знойдзена на гэтым серверы.
Акрамя таго, 404 Not Found памылка пры спробе выкарыстоўваць ErrorDocument для апрацоўкі запыту.
толькі што наладзілі ў маім жыцці форуму, а таксама з той жа праблемай. , Што было зменена, каб выправіць гэта ў маім тэставым форуме?
Я адключыў яго ў маім жыцці форуму.
Апошні раз рэдагавалася Schmike; 04-02-11 у 06:22.
Я перадаў яго Каміль, калі Каміль будзе мы будзем думаць пра гэта
Дзякуй
Добры дзень,
Калі ласка, дашліце мне PM свае дадзеныя AdminCP - Я буду ўключыць гэтую vBET толькі для мяне, і я буду выправіць гэта за вас.
так, Калі вы хочаце, каб адрэдагаваць яго ўручную, вы павінны:
1. адкрытыя і зрабіць копію гэтага файла:
форум корань / уключае ўсе / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. у гэтым файле знайсці:
3. і замяніць на:PHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. захаваць файлPHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
5. праверыць яго
Але гэта не рэальнае рашэнне. Гэта ўхіленне некаторых функцый на вашым сайце. Гэтая праблема ставіцца на вашым форуме (я не магу прайграць гэта на маёй тэставай форуму), так што я толькі магу вырашыць яе на вашым серверы (мне трэба AdminCP дэталі таксама).
Калі вы хочаце, вы можаце выкарыстоўваць гэта рашэнне - яно працуе, але я хацеў бы праверыць яшчэ адно рашэнне на вашым серверы.
Калі ласка, пацвердзіце гэта.
Дзякуй.
, Якая працуе для маім жыцці форуму цяпер.
калі вы хочаце, каб праверыць любое іншае рашэнне, калі ласка, зрабіце гэта на палігоне. дзякуй.