I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Nuk duhet të jetë një opsion për një përdorues që të çaktivizuar shikimin përkthime automatike

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    6

Default Nuk duhet të jetë një opsion për një përdorues që të çaktivizuar shikimin përkthime automatike

Titulli është mjaft e qartë.

I drejtuar një forum shumë të mëdha, dhe unë kam shumë të përdoruesve që mund të lexohet langs të shumta. pa probleme, ata duan të jenë në gjendje për të parë tekstin origjinal, pa asnjë përkthim, dhe nuk ka për klikoni poshtë mbi të.

Kjo është kryesisht për ta, në lidhje me të PD, jo të vërtetë në temat e tyre.

Por fatkeqësisht ju mund të kontrollojë këtë nëpërmjet bordit të gjithë, do të ishte mirë nëse përdoruesi mund të vendosë vetë me anë të panelit të kontrollit të përdoruesit, se si do që të shohë PM tij shfaqet, etj

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

A mendoni se duhet të jetë vetëm on / off për çdo përdorues, apo të përcaktojë se cila gjuhë nuk duhet të përkthehet automatikisht?

Edhe në qoftë se zgjidhje globale është në rregull, atëherë ajo mund të bëhet nga redaktimi template kështu tekstit origjinal do të jetë i dukshëm pa klikuar.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    6

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    A mendoni se duhet të jetë vetëm on / off për çdo përdorues, apo të përcaktojë se cila gjuhë nuk duhet të përkthehet automatikisht?

Edhe në qoftë se zgjidhje globale është në rregull, atëherë ajo mund të bëhet nga redaktimi template kështu tekstit origjinal do të jetë i dukshëm pa klikuar.
    Unë nuk mendoj se një zgjidhje globale do të jetë në rregull.

Por përdoruesit duhet të jetë në gjendje të kontrollojnë nëse ai dëshiron për të parë përkthimet automatike apo jo.

Unë mendoj se një në dhe jashtë është e mirë, jo për çdo lang. (Që duket komplekse për mua)

Por në dispozicion si vendosjen në panelin e kontrollit përdorues në profilin e tyre.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •