مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : باید وجود داشته باشد گزینه برای یک کاربر برای غیر فعال کردن مشاهده ترجمه خودکار

عضو جدید

Default باید وجود داشته باشد گزینه برای یک کاربر برای غیر فعال کردن مشاهده ترجمه خودکار

عنوان قدر کافی روشن است است.

اجرا یک انجمن بسیار بزرگ ، و من بسیاری از کاربرانی که می تواند langs های متعدد را بخواند. بدون مشکلات ، آنها می خواهند قادر به دیدن متن اصلی بدون هیچ گونه ترجمه ، و نداشتن بر روی آن کلیک کنید.

این است که عمدتا برای آنها در توجه به در PM ، نه واقعا در خود موضوعات.

اما متاسفانه شما فقط می توانید این کل از طریق هیئت مدیره ، این امر می تواند خوب کنترل در صورتی که کاربر می تواند توسط خود را از طریق کنترل پانل کاربر تصمیم می گیرید ، چگونه آن را می خواهد برای دیدن PM خود را نشان داده ، و غیره

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

آیا شما فکر می کنم آن را باید روشن / خاموش برای هر کاربر باشد ، و یا مشخص کنید که کدام زبان باید به طور خودکار ترجمه نمی شود؟

همچنین در صورتی راه حل جهانی خوب است ، سپس آن را می توان در حال ویرایش الگو انجام می شود تا متن اصلی قابل دیدن خواهد بود بدون هیچ کلیک کردن.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    آیا شما فکر می کنم آن را باید روشن / خاموش برای هر کاربر باشد ، و یا مشخص کنید که کدام زبان باید به طور خودکار ترجمه نمی شود؟

همچنین در صورتی راه حل جهانی خوب است ، سپس آن را می توان در حال ویرایش الگو انجام می شود تا متن اصلی قابل دیدن خواهد بود بدون هیچ کلیک کردن.
    من فکر نمی کنم یک راه حل جهانی OK خواهد بود.

اما کاربر باید قادر به کنترل ، اگر او می خواهد به دیدن ترجمه خودکار یا نه.

من در فکر می کنم و خاموش کردن خوب ، برای هر زبان است. (که به نظر می رسد به پیچیده به من)

اما به عنوان تنظیم در کنترل پانل کاربر در صفحه مشخصات شان را در دسترس است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •