I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: User CP opsion në profilin doesnt përditësimin lang settings

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    53

Default User CP opsion në profilin doesnt përditësimin lang settings

User Cp mundësi për të zgjedhur lang doesnt punë jo edhe këtu. i zgjedhur greke për shembull dhe ajo doesnt ndryshojë, vetëm duke klikuar flamuri ajo ndryshon, kam vënë re se në forum ime e parë kështu që unë provuar këtu dhe të tij të njëjtën

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    95

Përshëndetje,

shikoni në përshkrimin e këtij opsioni:
    Në cilën gjuhë do të jetë me shkrim postimet tuaja. Forum automatikisht do të përkthehet postimet tuaja tek të tjerët përdoruesit gjuhë. Gjithashtu ajo do të përkthehet postimet e bëra në gjuhë të tjera në gjuhën tuaj default.
    Kjo do të thotë, ju nuk keni nevojë të tag postimet tuaja me [lang] - Forumi do të zbulojë automatikisht gjuhën tuaj, por ka një opsion admin, që mund të kufizojnë këtë njohje në
    AdminCP -> VBET -> Google -> Google Gjuhën Zbulimin
    ju do të gjeni aty një desciption të detajuar, se si funksionon.

Në AdminCP ka edhe një tjetër mundësi:
    AdminCP -> VBET -> Misc -> Redirect në gjuhën e përdoruesit
    që automatikisht do të ju përcjellim në gjuhën shfletuesi juaj i parazgjedhur së. Ai nuk punon në forumin tonë, sepse ky opsion është me aftësi të kufizuara këtu.

Thread u zhvendos në pjesën e problemeve

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    53

Text automatically translated from: Greek to: Albanian
    Translated text
    Unë tani provë
    Original text

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    53

Konfigurimet e mia këtu janë në gjuhën greke, por e shoh postimet anglisht

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    95

Po, ju bëni dhe ju shihni ato saktë - pse? Unë e kam përgjigjur në përgjigjen time të parë Apo ndoshta ju jeni duke folur për diçka tjetër ...
    Ju do të shihni greke vetëm në rastet, kur opsion AdminCP është vendosur në Përcjellin automatike ose kur ju zgjidhni atë me dorë nga flamujt në krye.

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    53

Plz më thoni saktësisht se çfarë kam për të vendosur ndoshta pas një screenshot. Unë dua përdorues i cili zgjedh lang nga usercp të përcjellim në atë lang. i dont lejojë flamuj për reg përdoruesit thanx

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    95

AdminCP -> VBET -> Misc -> Redirect në gjuhën e përdoruesit
    Falë këtij opsioni mund të përcjellim përdoruesit në gjuhën e shfletuesit të tyre dhe kjo vendosjen parazgjedhur është i pavarur nga "UserCP 'vendosur, e cila është përdorur për qëllime përkthimin (e kam përshkruar tashmë atë në përgjigje ime e parë)

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •