Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Карыстальнік CP опцыя ў профілі аленевая скура абнаўленне мову налады

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    53

Default Карыстальнік CP опцыя ў профілі аленевая скура абнаўленне мову налады

Опцыю Карыстальнік ср выбраць мову не працуе нават не тут. Я выбраў грэцкі, напрыклад, і ён аленевая скура змен, толькі сцяг пстрыкнуўшы на ім змены, я заўважыў, што ў маім форуме першым, таму я спрабаваў тут і свае ж

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    95

Добры дзень,

каб паглядзець на апісанне гэтага варыянту:
    На якой мове вы будзеце пісаць свае паведамленні. Форум будзе аўтаматычна перакладаць свае паведамленні іншым карыстальнікам мовах. Таксама ён будзе перакладаць паведамленні на іншыя мовы, каб ваш мова па змаўчанні.
    Гэта значыць, вам не трэба пазначаць свае паведамленні з [мова] - форум вызначыць вашу мову аўтаматычна, але ёсць адмін опцыі, якія могуць абмежаваць гэта прызнанне ў
    AdminCP -&ГТ; ад vbet -&ГТ; Гоогле-і GT; Гугл выяўлення Мову
    Вы знойдзеце там падрабязную desciption, як яна працуе.

У AdminCP ёсць нават яшчэ адзін варыянт:
    AdminCP -> VBET -> Рознае -> Перайсці на мову карыстальніка
    , Якая аўтаматычна перанакіруе вас на мове па змаўчанні браўзэра. Гэта не працуе на нашым форуме, так як гэтая опцыя адключаная тут.

Тэма пераехала ў раздзел Пошук і ліквідацыю няспраўнасцяў

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    53

Text automatically translated from: Greek to: Belarusian
    Translated text
    Я цяпер тэст
    Original text

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    53

мае налады тут, па-грэцку, але я бачу ангельску паведамлення

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    95

Так, што вы робіце і вы ўбачыце іх правільна - навошта? Я адказаў на мой першы адказ Ці, можа быць, вы кажаце пра што-то ...
    Вы ўбачыце грэцкія толькі ў тым выпадку, калі AdminCP ўстаноўлена опцыя аўтаматычнага перасылак або калі вы выбіраеце яго ўручную са сцягамі ў верхняй частцы.

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    53

плз скажыце мне, што я неабходна ўсталяваць, можа быць, пасля скрыншота. я хачу, карыстальнік, які выбірае мову з usercp перанакіраваць у тым, што мовай. я не дазволіць сцягі для рэг карыстальнікі дзякуй

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    95

AdminCP -> VBET -> Рознае -> Перайсці на мову карыстальніка
    Дзякуючы гэтай опцыі вы можаце перанакіраваць карыстача па змаўчанні ў браўзэры мову і гэты параметр не залежыць ад «UserCP 'налада, якая выкарыстоўваецца для перакладу (я ўжо апісаў гэта ў мой першы адказ)

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •