Опцыю Карыстальнік ср выбраць мову не працуе нават не тут. Я выбраў грэцкі, напрыклад, і ён аленевая скура змен, толькі сцяг пстрыкнуўшы на ім змены, я заўважыў, што ў маім форуме першым, таму я спрабаваў тут і свае ж
Опцыю Карыстальнік ср выбраць мову не працуе нават не тут. Я выбраў грэцкі, напрыклад, і ён аленевая скура змен, толькі сцяг пстрыкнуўшы на ім змены, я заўважыў, што ў маім форуме першым, таму я спрабаваў тут і свае ж
Добры дзень,
каб паглядзець на апісанне гэтага варыянту:
Гэта значыць, вам не трэба пазначаць свае паведамленні з [мова] - форум вызначыць вашу мову аўтаматычна, але ёсць адмін опцыі, якія могуць абмежаваць гэта прызнанне ўНа якой мове вы будзеце пісаць свае паведамленні. Форум будзе аўтаматычна перакладаць свае паведамленні іншым карыстальнікам мовах. Таксама ён будзе перакладаць паведамленні на іншыя мовы, каб ваш мова па змаўчанні.Вы знойдзеце там падрабязную desciption, як яна працуе.AdminCP -&ГТ; ад vbet -&ГТ; Гоогле-і GT; Гугл выяўлення Мову
У AdminCP ёсць нават яшчэ адзін варыянт:
, Якая аўтаматычна перанакіруе вас на мове па змаўчанні браўзэра. Гэта не працуе на нашым форуме, так як гэтая опцыя адключаная тут.AdminCP -> VBET -> Рознае -> Перайсці на мову карыстальніка
Тэма пераехала ў раздзел Пошук і ліквідацыю няспраўнасцяў
мае налады тут, па-грэцку, але я бачу ангельску паведамлення
Так, што вы робіце і вы ўбачыце іх правільна - навошта? Я адказаў на мой першы адказ Ці, можа быць, вы кажаце пра што-то ...
Вы ўбачыце грэцкія толькі ў тым выпадку, калі AdminCP ўстаноўлена опцыя аўтаматычнага перасылак або калі вы выбіраеце яго ўручную са сцягамі ў верхняй частцы.
плз скажыце мне, што я неабходна ўсталяваць, можа быць, пасля скрыншота. я хачу, карыстальнік, які выбірае мову з usercp перанакіраваць у тым, што мовай. я не дазволіць сцягі для рэг карыстальнікі дзякуй
Дзякуючы гэтай опцыі вы можаце перанакіраваць карыстача па змаўчанні ў браўзэры мову і гэты параметр не залежыць ад «UserCP 'налада, якая выкарыстоўваецца для перакладу (я ўжо апісаў гэта ў мой першы адказ)AdminCP -> VBET -> Рознае -> Перайсці на мову карыстальніка