Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 14 od 14

Thread: Uporabniki, knjiženje v različnih jezikih

Brezupen

Hvala za odgovor in razloži, boste sprošča posodobljeno različico kmalu, ki skrbi za vbseo & kazalo avtomatično?

Če moram pokazati zastave, da bi dobili indeksiranje google sem lahko še vedno samodejno spremeniti jezik?

Za moje meri bbcode sem imel dodati php datotek pod CODE BBCode za moje različica skupaj z dodatno datoteko za kodo, da se ozremo na to še vedno ohranja <pre> tags itd ... tukaj je vzorec nit Spremeni kodo VBA tiskanje z izbranimi stran misliš, da bi se težave z uporabo vbet na mojem spletnem mestu?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Mi ne bomo objavili vBET različico, ki torte skrbi vBSEO in kazalo integracijo samodejno. To ni mogoče, ker te mods ne omogoča, da se (nimajo kljuke). Zato je integracija zahteva preproste spremembe kode - to je zelo dobro opisano v datoteko readme za iskanje-zamenjati ravni - zato je zadosti, da vedo, kako uporabljati urejevalnik besedil Bo jo je dala.

Vi ne smejo imeti zastave za google, če povezati z sitemap generator. Še vedno smo nasvet, da so zastave vključeni (že opisano, zakaj). Možnosti za upravljanje zastave in za preusmerjanje so ločeni. Torej, ga lahko imate v vsakem sonfiguration, ki ga želite. To menas, da lahko imate zastave in samodejno preusmerjanje, ki temelji na broswer jezikovne nastavitve

Če je vaš posebno oznako (kot sem napisal, so v skladu z vBulletin arhitekture BB kode registriranih po posebnem vBulletin kavelj, ali tudi z Admin CP - in sem še vedno ne vem, je to storjeno na ta način), se uporablja samo znotraj bbocde CODE potem vidim ni problema - vsebina CODE, se PHP in HTML bbodes ne prevajajo

Brezupen

Ok Še zadnje vprašanje, če kupim in se zlomi moji meri BBCode (ki je eden izmed najbolj lastnosti moje strani), lahko odstranim in dobili nadomestila v recimo 10 dni?

Zdaj imam Google Translate (kar je bistvo vašega mod), kar pomeni vse (razen facebook), vključno BBCode CODE, če je vaš mod deluje kot je bilo predvideno, ne da bi prevajanje BBCode sem srečen, da ostane.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Torej, če je to, kot ste opisali in vaše posebne oznake se uporabljajo samo znotraj BBCode CODE potem se lahko sprostite in se mirno o tem. Lahko napišete nekaterih testnih sporočila na našem forumu tako da boste videli, da vsebina BBCode CODE ni preveden z vBET (in besedilo okoli njega je). Glej tukaj:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •