Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 14 z 14

Wątek: Użytkownicy księgowania w różnych językach

Senior Member

Dzięki za odpowiedzi i wyjaśnienia, będzie zwolnienie zaktualizowaną wersję tylko, że zajmuje się vbseo i mapa automatycznie?

Jeśli mam pokazać flagi, aby uzyskać indeksowania google może i jeszcze automatyczna zmiana języka?

Dla moich własnych bbcode i musieli dodać do plików w php Kod BBCode dla mojej wersji wraz z dodatkowym pliku kod, aby spojrzeć wstecz na to nadal zachowuje znaczników <pre> ... itd. tu jest wątek próbki Zmiana kodu VBA drukowania z wybranej strony Czy będzie problemów przy użyciu vbet w mojej witrynie?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Nie wyda vBET wersji, która dba o vBSEO ciasta i integracji mapa automatycznie. Nie jest to możliwe, ponieważ te modyfikacje nie pozwala, że (nie mają żadnych haczyków). Dlatego integracja wymaga prostych zmian w kodzie - jest to opisane bardzo dobrze w pliku readme na find-zastąpić poziomie - tak to jest wystarczająca, aby wiedzieć, jak korzystać z edytora tekstu, bo się udało.

Nie musi mieć flagi google jeśli integracji z sitemap generator. Nadal zalecamy, aby flagi w zestawie (już opisane dlaczego). Opcje zarządzania flagi i do przekierowywania są oddzielone. Więc możesz mieć w każdym sonfiguration zestaw, który chcesz. To menas, że możesz mieć flagi i automatyczne przekierowanie na podstawie ustawień języka Browser

Jeśli specjalnym znakiem (jak napisałem, zgodnie z bbcodes vBulletin architektury są rejestrowane przez specjalny hak vBulletin, lub też przez Admin CP - i nadal nie jestem pewien to się robi w ten sposób) jest używany jedynie wewnątrz bbocde KOD potem widzę nie ma problemu - zawartość CODE, PHP i HTML bbodes nie są tłumaczone vBET robi to w celu-nie ma sensu tłumaczyć kodu i to tylko przełamie zawartość tych bbkodów.

Senior Member

Ok Ostatnie pytanie, czy i zakupu i łamie moje zamówienie bbcode (co jest jednym z najbardziej cechy mojej stronie) mogę odinstalować i otrzymać zwrot pieniędzy w ciągu powiedzmy 10 dni?

Teraz mam google translate (który jest podstawą Twojego mod) co przekłada się wszystko (z wyjątkiem facebook), w tym Kod BBCode, jeśli mod działa zgodnie z przeznaczeniem bez tłumaczenia bbcode Byłbym szczęśliwy go zachować.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Jeśli okaże się, że vBET tłumaczy treść kodu bbcode na Twoim forum to będzie to traktowane jako błąd i będziemy pracować, aby go poprawić. Nie oddajemy refundacji z powodu błędu, po prostu to poprawiamy

Więc jeśli jest tak, opisać i Twój znak jest używany tylko wewnątrz Kod BBCode możesz odpocząć i być spokojnym o tym. Możesz napisać kilka wiadomości testowych na naszym forum więc widać, że zawartość Kod BBCode nie jest tłumaczone przez vBET (i tekstu wokół niej jest). Zobacz tutaj:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •