PDA

View Full Version: Instalim

daguar
25-05-10, 00:10
Kam shkarkuar versionin e lirë të tij, unë do të doja të përdorni vBET nuk e kuptojnë një gjë për setup: hutuar: e bukur dhe përshkrues si lloj instalimi m vjen keq .... sajë të mira pune

vBET
25-05-10, 06:42
E pra unë bast se ju e kuptoni "Save" button, kështu që nuk ka mënyrë që ju nuk e kuptoni një gjë;)

Pra ju lutem - posaçërisht cilën pjesë ju nuk e kuptoni. Ne me kënaqësi do t'ju ndihmojë:)

Gjithashtu Ju lutem vini re që ju duhet të konfiguroni të paktën gjuhën e parazgjedhur juaj forum të jetë në gjendje për të punuar me vBET.

daguar
25-05-10, 23:35
vbulletin.org / forum / showthread.php? t = 220886 kam shkarkuar 4 episode Unë e kuptoj që ju keni dhënë këtë lidhje që e 4 pjesë në ftp dërgoni punën tuaj të mirë .... ju them saktësisht ...

vBET
20-07-10, 21:33
Ju lutemi të vetëm të japin kuotën e tekstit ju shkruani dhe e bëri pjesë të guximshme e saktë që nuk është understable.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations