PDA

مشاهده نسخه کامل : نصب

daguar
25-05-10, 00:10
من دانلود نسخه رایگان از خود من می خواهم به استفاده از فعال تصدی چیز در مورد راه اندازی هرگز درک : : اشتباه : : زیبا و توصیفی را به عنوان نوع نصب متر متاسفم.... با تشکر از کار خوب

vBET
25-05-10, 06:42
من شرط می بندم که شما را در درک "ذخیره" را فشار دهید ، بنابراین راه است که شما یک چیزی را درک نمی کنند وجود ندارد ؛)

پس لطفا -- به طور خاص که بخشی شما را نمی فهمید. با کمال مسرت از شما کمک خواهد کرد :)

همچنین توجه داشته باشید که شما باید به پیکربندی حداقل به طور پیش فرض انجمن زبان خود را قادر به کار با فعال تصدی لطفا.

daguar
25-05-10, 23:35
vbulletin.org / انجمن / showthread.php؟ T = 220886 من دانلود 4 قسمت من درک می کنم که شما ارائه این لینک که از 4 بخش به FTP ارسال کار های خوب خود را.... به شما آن را دقیقا...

vBET
20-07-10, 21:33
لطفا فقط نقل قول متن است که شما در حال نوشتن در مورد ساخته شده و جسورانه بخشی دقیق است که understable نیست.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1