PDA

View Full Version: Zgjidhet Problemet me Muslimanët

supermak
29-04-10, 16:12
Hi, unë kam instaluar lirimin tuaj të fundit në vb4 time (me Muslimanët e fundit) dhe pas zëvendësimit të kodit në fotografi Muslimanët:

- Functions_vbseo_createurl.php
- Functions_vbseo_url.php

Asnjë faqe është shfaqur në faqen time të gjithë (as admincp, vbcms, forum.php) Çdo faqe është shfaqur.

I zgjidhur këtë çështje ngarkimi origjinale vBulletin fotografi përsëri, por unë ende dua vbet në web faqen time.

Ndonjë ndihmë?

thanks in advance,

vBET
29-04-10, 22:12
Së pari - A jeni duke përdorur përkthime lidhje SEO dhe kanë rregullat e treguar në vbenterprisetranslator_seo.php në htaccess tuaj.?

Next - Ju lutemi të përcaktuar dhe të na tregoni cilat ndryshojnë shkakton pushim. Vetëm të bërë një ndryshim në kohë, ngarkoni fotografi në server dhe kontrolloni, kur ndalesa përgjigjej.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1