View Full Version: Zgjidhet gjuhë shumë nuk mbështesin ende
badawidollah
26-03-10, 16:26
vjen keq ...
i postuar ne seksionin e gabuar përpara se të
Unë jam duke përdorur VB 4.0.2
dhe VBET 420
por jo gjuhë shumë mbështetje në forum time.
badawidollah
26-03-10, 17:28
Të gjitha konfigurimin pranë characterset janë bërë nga Admin CP-> Settings-> Options-> - Show All Settings --. Disa hapa janë shënuar si (vetëm për utf-8 charactersets) ose si (Patjetėr për NUK utf-8 charactersets) - kjo do të thotë se ju do të bërë këtë hapa sipas juaji forum characterset (si për të kontrolluar characterset tim forum).
1. (Patjetër) Set "Meta Description" - edhe në qoftë se ju përdorni një mod të cilat ndryshime Meta Description për temat, ju lutem vendosur disa vlera këtu - ndryshe RSS mund të thyer.
2. (Patjetër) Set "Zbatimi URL Canonical" për "strikte" - Faqja e njëjtë përndryshe do të jetë e pranueshme URLs menduar shumë se çfarë është e keqe për SEO.
3. (Patjetër për NUK utf-8 charactersets) Set "numrin e karaktereve përpara se të mbyllë Text" për të '0 '- përndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shkronja duke marrë më shumë se 1 bajt (dmth. nga Japanese).
4. (Patjetër për NUK utf-8 charactersets) të qarta "Blank Stripper Character" Vlera - ndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shenja Japanese (ato shenja janë pjesë e shenjave Japanese)
i shohin vetëm numrin 1 dhe 2 vetëm
ku është numri 3 dhe 4 vendndodhjen?
badawidollah
26-03-10, 17:29
ku është stafi këtu?
Kjo tingëllon si diçka është konfiguruar saktë në forum tuaj ... A jeni duke përdorur Muslimanët?
Të gjitha konfigurimin pranë characterset janë bërë nga Admin CP-> Settings-> Options-> - Show All Settings --. Disa hapa janë shënuar si (vetëm për utf-8 charactersets) ose si (Patjetėr për NUK utf-8 charactersets) - kjo do të thotë se ju do të bërë këtë hapa sipas juaji forum characterset (si për të kontrolluar characterset tim forum).
1. (Patjetër) Set "Meta Description" - edhe në qoftë se ju përdorni një mod të cilat ndryshime Meta Description për temat, ju lutem vendosur disa vlera këtu - ndryshe RSS mund të thyer.
2. (Patjetër) Set "Zbatimi URL Canonical" për "strikte" - Faqja e njëjtë përndryshe do të jetë e pranueshme URLs menduar shumë se çfarë është e keqe për SEO.
3. (Patjetër për NUK utf-8 charactersets) Set "numrin e karaktereve përpara se të mbyllë Text" për të '0 '- përndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shkronja duke marrë më shumë se 1 bajt (dmth. nga Japanese).
4. (Patjetër për NUK utf-8 charactersets) të qarta "Blank Stripper Character" Vlera - ndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shenja Japanese (ato shenja janë pjesë e shenjave Japanese)
i shohin vetëm numrin 1 dhe 2 vetëm
ku është numri 3 dhe 4 vendndodhjen?
Ju lutemi të vetëm të zgjidhni të gjitha opsionet në vB - atëherë ju mund të gjeni opsion interesant me ctrl + f dhe shkrim emrin parametër:) Nëse ju ende do të ketë një problem ju lutem na tregoni:)
vjen keq ...
i postuar ne seksionin e gabuar përpara se të
Unë jam duke përdorur VB 4.0.2
dhe VBET 420
por jo gjuhë shumë mbështetje në forum time.
Çfarë saktësisht nuk punon? A keni punuar përkthime tani ose nuk mund të bëjë vBET duke punuar në të gjitha? Çfarë ndodh kur ju shkoni në faqen e përkthyer?
badawidollah
26-03-10, 22:41
ajo mund të përkthehet në gjuhë shumë
por kur i postoni në gjuhë të tjera, ajo nuk mund të shihet Translate
faleminderit
badawidollah
26-03-10, 23:04
Set vlera characterset në Fjala <<<kjo nuk është gjetur
Unë jam duke përdorur Muslimanët
dhe një më shumë nuk u gjet i
ku për të vënë atë. httaccess?
Unë jam duke përdorur Muslimanët dhe i di se ku të vënë httaccess. tuaj në vbseo.php
Unë nuk e shohin rregullat atje
badawidollah
26-03-10, 23:29
# (Patjetër për NUK utf-8 charactersets) Set "numrin e karaktereve përpara se të mbyllë Text" për të '0 '- përndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shkronja duke marrë më shumë se 1 bajt (dmth. nga Japanese).
# (Patjetër për NUK utf-8 charactersets) të qarta "Blank Stripper Character" Vlera - ndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shenja Japanese (ato shenja janë pjesë e shenjave Japanese)
# (Vetëm për utf-8 charactersets) Set vlerën characterset në Fjala - vBETTM është çështje të ndjeshme për characterset. Pra, nëse ju jeni duke përdorur utf-8, atëherë sigurohuni që ju keni vendosur 'utf-8' (si për të kontrolluar characterset tim forum)
Unë jam duke përdorur VBulletin4.0.2
Unë mendoj se tij duke përdorur utf-8 charactersets
ISO-8859-1 <<<<<<<<< ky është i gjetur
por anglisht e saj
forum time duke përdorur Indonezi.
si?
dhe ku për të vënë atë. kodi httaccess?
i dont shikoni rregullat vbseo.php ka
badawidollah
27-03-10, 00:16
Përshëndetje
askush këtu
admin shumë
badawidollah
27-03-10, 01:49
forumi im thyer tani
faleminderit për ndihmën tuaj
badawidollah
27-03-10, 13:57
punuar tani
Zbulimi Google Language
Temë e mbyllur, ju lutem
Set vlera characterset në Fjala <<<kjo nuk është gjetur
Unë jam duke përdorur Muslimanët
he me too, still cant find this part in admincp --> opsionet vBulletin deri tani
dikush mund të them se ku është kjo pjesë në fakt ose disa screenshot, vetëm kjo pjesë i cant gjeni, i përdorni VB 3.6 btw:
(Vetëm për utf-8 charactersets) Set vlerën characterset në Fjala - vBETTM është çështje të ndjeshme për characterset. Pra, nëse ju jeni duke përdorur utf-8, atëherë sigurohuni që ju keni vendosur 'UTF-8'
kamilkurczak
06-10-10, 08:19
1. Shko tek Admin CP-> Languages & Phrases-> Gjuha Menaxher
2. Zgjidhni Edit Settings për gjuhën tuaj forum dhe kontrolloni vlerën e Set Character HTML
1. Shko tek Admin CP-> Languages & Phrases-> Gjuha Menaxher
2. Zgjidhni Edit Settings për gjuhën tuaj forum dhe kontrolloni vlerën e Set Character HTML
Unë tashmë e di këtë drejtim
kështu që këtë udhëzim do të thotë i vetëm duhet të sigurohemi writed e saj si kjo utf-8, jo si kjo UTF-8 ose këtë UTF-8 apo jo?
(Vetëm për utf-8 charactersets) Set vlerën characterset në Fjala - vBETTM është çështje të ndjeshme për characterset. Pra, nëse ju jeni duke përdorur utf-8, atëherë sigurohuni që ju keni vendosur 'UTF-8'
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):