View Full Version: Lahendatud multi keeled ei toeta veel
badawidollah
26-03-10, 16:26
sorry ...
Panin vales lõik enne
Ma kasutan VB 4.0.2
ja VBET 420
kuid multi keeled ei toeta minu foorum.
badawidollah
26-03-10, 17:28
Kõiki konfiguratsioone kõrval characterset on tehtud Admin CP-> Settings-> Options-> - Show All Settings --. Mõned sammud on märgitud kui (ainult utf-8 charactersets) või (Required mitte utf-8 charactersets) - see tähendab, et sa tegid selle sammu vastavalt sinu forum characterset (kuidas kontrollida minu foorum characterset).
1. (Required) Set "Meta Description" - isegi kui te kasutate mõnda mod mis muudab meta kirjeldus niidid, määrake mingi väärtus siin - vastasel RSS purustamiseks.
2. (Required) Set "Rakendada Canonical URL", et Karm '- muidu sama leht vastuvõetav mõte palju URL-e, mis on halb SEO.
3. (Required mitte utf-8 charactersets) Set "märkide arv enne pakkematerjali käärimist Text" 0 "- vastasel vBuletinTM võib lõhkuda mõningaid märke, võttes rohkem kui 1 byte (st Jaapani).
4. (Required mitte utf-8 charactersets) Clear "Tühi Character Stripper" väärtus - vastasel vBuletinTM võib murda mõned Jaapani märke (need märgid on osa Jaapani märkidega)
Ma näen ainult number 1 ja 2 ainult
kus on number 3 ja 4 kohas?
badawidollah
26-03-10, 17:29
kus on töötajaid siin?
See kõlab nagu midagi on õigesti konfigureeritud oma foorum ... Kas sa kasutad vbSEO?
Kõiki konfiguratsioone kõrval characterset on tehtud Admin CP-> Settings-> Options-> - Show All Settings --. Mõned sammud on märgitud kui (ainult utf-8 charactersets) või (Required mitte utf-8 charactersets) - see tähendab, et sa tegid selle sammu vastavalt sinu forum characterset (kuidas kontrollida minu foorum characterset).
1. (Required) Set "Meta Description" - isegi kui te kasutate mõnda mod mis muudab meta kirjeldus niidid, määrake mingi väärtus siin - vastasel RSS purustamiseks.
2. (Required) Set "Rakendada Canonical URL", et Karm '- muidu sama leht vastuvõetav mõte palju URL-e, mis on halb SEO.
3. (Required mitte utf-8 charactersets) Set "märkide arv enne pakkematerjali käärimist Text" 0 "- vastasel vBuletinTM võib lõhkuda mõningaid märke, võttes rohkem kui 1 byte (st Jaapani).
4. (Required mitte utf-8 charactersets) Clear "Tühi Character Stripper" väärtus - vastasel vBuletinTM võib murda mõned Jaapani märke (need märgid on osa Jaapani märkidega)
Ma näen ainult number 1 ja 2 ainult
kus on number 3 ja 4 kohas?
Palun lihtsalt valida kõiki võimalusi vB - siis leiad huvitav võimalus by ctrl + f ja kirjutamise parameetri nimi:) Kui teil on veel küsimus palun andke meile teada:)
sorry ...
Panin vales lõik enne
Ma kasutan VB 4.0.2
ja VBET 420
kuid multi keeled ei toeta minu foorum.
Mis täpselt ei tööta? Kas teil töötab tõlkeid kohe või ei saa teha vBET töötavad üldse? Mis juhtub, kui lähete tõlgitud lehel?
badawidollah
26-03-10, 22:41
seda saab tõlkida mitme keele
aga kui ma pärast teistes keeltes, see cant tõlkida
tänan
badawidollah
26-03-10, 23:04
Set characterset väärtus väiketähti <<<see pole leitud
Ma kasutan vbseo
ja veel üks ei leitud on
kuhu panna seda. httaccess?
Ma kasutan vbseo ja ma ei tea kuhu panna oma. httaccess sisse vbseo.php
ma ei näe reeglid seal
badawidollah
26-03-10, 23:29
# (Required mitte utf-8 charactersets) Set "märkide arv enne pakkematerjali käärimist Text" 0 "- vastasel vBuletinTM võib lõhkuda mõningaid märke, võttes rohkem kui 1 byte (st Jaapani).
# (Required mitte utf-8 charactersets) Clear "Tühi Character Stripper" väärtus - vastasel vBuletinTM võib murda mõned Jaapani märke (need märgid on osa Jaapani märkidega)
# (Ainult utf-8 charactersets) Set characterset väärtus väiketähti - vBETTM on tõstutundlik jaoks characterset. Nii et kui te kasutate utf-8 siis veenduge, et olete "utf-8" (kuidas kontrollida minu foorum characterset)
Ma kasutan VBulletin4.0.2
Ma arvan, et kasutades utf-8 charactersets
ISO-8859-1 <<<<<<<<< see ma leidsin
kuid selle inglise
minu foorum kasutades Indoneesias.
kuidas?
ja kuhu panna seda. httaccess koodi?
i dont vaata vbseo.php reeglitele seal
badawidollah
27-03-10, 00:16
tere
keegi siin
admin liiga
badawidollah
27-03-10, 01:49
minu foorum katki nüüd
Täname abi
badawidollah
27-03-10, 13:57
töötavad nüüd
Google Language Detection
teema suletud palun
Set characterset väärtus väiketähti <<<see pole leitud
Ma kasutan vbseo
he me too, still cant find this part in admincp --> vBulletin võimalusi seni
Kas keegi oskab öelda, kus on see osa sellest või mõni pilt, ainult see osa i cant leida seda, ma kasutan vb 3,6 btw:
(Ainult utf-8 charactersets) Set characterset väärtus väiketähti - vBETTM on tõstutundlik jaoks characterset. Nii et kui te kasutate utf-8 siis veenduge, et olete "utf-8"
kamilkurczak
06-10-10, 08:19
1. Mine Admin CP-> Keeled ja laused-> Language Manager
2. Vali Muuda seaded oma foorum keel ja kontrollige väärtus HTML Character Set
1. Mine Admin CP-> Keeled ja laused-> Language Manager
2. Vali Muuda seaded oma foorum keel ja kontrollige väärtus HTML Character Set
Ma juba tean, selles suunas
nii et see juhend tähenda, et ma lihtsalt vaja veenduda selle writed meeldib see utf-8, ei meeldi see UTF-8 või see UTF-8 eks?
(Ainult utf-8 charactersets) Set characterset väärtus väiketähti - vBETTM on tõstutundlik jaoks characterset. Nii et kui te kasutate utf-8 siis veenduge, et olete "utf-8"
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):