PDA

View Full Version: Ndryshime shtesë me versionin e vBET re?

Simon Lloyd
04-12-11, 20:00
Hi all,
Unë kam upgraded vetëm për versionin e fundit të vBET shumë (unë tashmë e kishte modernizuar në versionin që kishte MS API, Google API V2 dhe menduar për të lënë tekstin origjinal në vend në qoftë se kufijtë janë përdorur), ajo që unë do të doja të di nëse është e Unë kam nevojë për të ndryshuar ndonjë gjë tjetër p.sh. edit fotografi .... etj apo është përmirësimin gjitha i nevojitet (i kishte bërë redaktimet e mëparshme të drejtat e rezervuara ... etj).?

r.dziadusz
05-12-11, 13:33
Ju nuk keni për të bërë fotografi të tjera edit. Vetëm hap shtesë është që të krijojë acounts në Microsoft Azure / Aperitum për të marrë appid / kyç ose sekret

Simon Lloyd
05-12-11, 23:46
Thanks, bërë tashmë se :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations