PDA

View Full Version: Zgjidhet lidhjet e thyera

sergarch
08-10-11, 00:36
Përshëndetje,
Lidhjet e mia duket të jetë i prishur në përkthim.

Shembull: Në mungesë tim (russian) lidhjet e gjuhës duket si
xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-nas-ili-kto-takie-mahatmy.html

por kur unë jam duke përdorur në përkthim, të njëjtën lidhjet ndryshimet në këtë:

Çdo gjë ka punuar përsosur deri update e fundit e ndryshimeve dhe të vogla në vBulletin. Htaccess

Këtu është dosjen time htaccess.:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
#RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Ju lutemi të këshillojë.

Faleminderit.

r.dziadusz
08-10-11, 08:49
A keni bërë upgrade saktë (upload folder upload-herë), dhe mund të ju lutem me siguri kontrolloni të gjitha parametrat, në qoftë se janë të vendosur siç duhet?
Ju lutem, ndalo një sy në:

vBulletin -> Control Panel -> Setings përgjithshme -> Replace jo-anglisht karaktere në URLs? -> Mbajtur karaktere jo angleze në URLs
Gjithashtu ajo mund të jetë një zvarritje shfletuesin çështjen (përshkrimi në skedën e shfletuesin tim tregojnë "goxha" url), unë kam për të hetuar atë

sergarch
08-10-11, 19:56
Faleminderit për përgjigjen tuaj.

Unë jam duke përdorur vBet për më shumë se një vit dhe është punuar perfecty.
Gjë e sigurt,
vBulletin -> Control Panel -> Setings përgjithshme -> Replace jo-anglisht karaktere në URLs? -> Mbajtur karaktere jo angleze në URL është vendosur saktë.

A keni bërë upgrade saktë (upload folder upload-herë), dhe mund të ju lutem me siguri kontrolloni të gjitha parametrat, në qoftë se janë të vendosur siç duhet?
Po, të gjitha këto skedarët e ngarkuar për derection time forum.

Unë kam gjetur gjë të tjera të çuditshme:
Temat janë përkthyer saktë, por disa mesazhe janë tranlsted në tema, dhe disa prej tyre jo.
Edhe disa pjesë të mesazheve të përkthyer, dhe disa prej tyre jo.
Është shumë e çuditshme.

Çdo sugjerim se pse e bëri këtë ndodhi?

vBET
09-10-11, 00:18
Ju lutem mbani një çështje për një fije. Menjëherë - ju mund të arrijë kufirin tuaj dhe kjo është arsyeja pse dënimet të cilat nuk janë cached nuk janë të përkthyera. Nëse keni nevojë për më shumë informacion / help - ju lutem thread hapur të reja për çështje të reja.

Rreth çështjes së vërtetë - ju lutem detajet qasje PM tek Admin CP, FTP dhe Enterprises CP kështu që ne do të jetë në gjendje për të kontrolluar atë dhe korrigjuar atë. Gjithashtu ju lutem URL MD saktë ku ne mund të shohim këtë çështje.

sergarch
09-10-11, 10:13
PM i është dërguar dje.
Çdo përditësuar informacionin?

vBET
09-10-11, 13:03
Shkuarja atje tani.

vBET
09-10-11, 13:28
Ju lutem shikoni PM - ju nuk dërgoni detaje të mjaftueshme për qasje.

vBET
09-10-11, 13:45
Unë jam ende duke pritur për detaje qasje, por unë u kontrolluar atë pak dhe unë pashë një gjë. Ajo është duke punuar për disa përkthime. Ashtu si ai është krejtësisht në rregull për të
- Japanese:. Xpam.org/ja/teosofiya/517- ョヂる ニ 㐃 ヾミヿマミトマ 秃 ミモヮ 間 ョ 大 ポヺ 魂 html
- Korean:. Xpam.org/ko/teosofiya/517- 거나 - 마하 - 횸마 - 우리 - 감운띰 - 위뜐한 - 옃혼 html

Por në rastet kur nuk është duke punuar që nuk keni EXACY URL njëjtë (kod vetëm gjuhë të ndryshme):
- Belarusian:
- & Turqisht:

Kjo më jep një teori se çfarë mund të ndodhë (ende kanë për të parë atë). Pra, kur përkthimi është duke punuar atëherë gjithçka është në rregull. Këtu ka shumë të ngjarë që ju tashmë e arritur kufirin tuaj dhe përkthimi nuk është në dispozicion (në këtë kabinë vBET pikërisht moment me aftësi të kufizuara ofruesit tuaj). Dhe kjo është arsyeja pse ju keni lidhje të prishura - ju nuk e keni marrë përkthimin kështu që ajo është shfaqur ajo që ishte dërguar për të përkthyer (ndryshuar për nevojat e API).
Diçka e çuditshme është këtu, sepse faqja e vetë është përkthyer dhe nuk e URL, ende është e mundur në qoftë URL juaj është përkthyer më herët (kur u shfaqet si postimi i fundit në faqen kryesore) dhe faqe është përkthyer më vonë. Në këtë rast përkthimi ached për lidhje mund të jetë hequr tashmë nga cache dhe përkthimi për këtë faqe në vetvete është ende kopje e ruajtur.

Gjithsesi unë do të jem në gjendje për të konfirmuar, kur unë të marrë qasje të plotë - të drejtën tani unë nuk mund ta bëjë këtë dhe unë mund të mendoj vetëm se çfarë ndodh.

EDIT
Jo ata nuk janë saktësisht të njëjtë. Unë kam nevojë më shumë qasje për të gjetur se çfarë po ndodh tonë.

EDIT 2
Këtu URL është përkthyer përfundimisht, por shfaqet e gabuar:% E3% xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes- A2mes-parmi-intelekt-qui-sont-ou-mahatma.html
Pra teoria e mia të mëparshme nuk është e drejtë.

vBET
09-10-11, 13:59
Një aluzion e mundur - në faqen tuaj origjinale në kodin HTML shoh:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Lutemi kini parasysh se vBET është rasti i ndjeshëm në rastin e kodimin dhe është përshkruar qartë në procedurën e instalimit:

(Vetëm për UTF-8 charactersets) Set vlerën characterset në të vogla - vBET është rasti i ndjeshëm për characterset. Pra, nëse ju jeni duke përdorur utf-8 atëherë sigurohuni që ju keni vendosur 'utf-8'

Ju keni vendosur të UTF-8 në vend të UTF-8. Kjo mund të jetë arsyeja. Pease ndryshojë atë (instruksionet në pako readme.html nga vBET) dhe them e bëri atë të të ndihmojë. Nëse jo ju lutem provoni me cache fikur për një moment, ose edhe më të mirë të krijuar fije të re për testim me titullin që me siguri nuk ishte përkthyer ende (përmbajtja juaj cache mund të jetë i prishur për shkak të cilësimet e gabuara). Unë do të kontrollojë atë veten time, por CP juaj Admin nuk është në anglisht dhe unë nuk jam në gjendje për të punuar atje.

vBET
18-10-11, 12:47
Ju lutem tregoni nuk lë të kuptohet se të ndihmojë? A keni nevojë për më shumë mbështetje këtu? :)

sergarch
26-10-11, 23:51
Një aluzion e mundur - në faqen tuaj origjinale në kodin HTML shoh:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Lutemi kini parasysh se vBET është rasti i ndjeshëm në rastin e kodimin dhe është përshkruar qartë në procedurën e instalimit:

Ju keni vendosur të UTF-8 në vend të UTF-8. Kjo mund të jetë arsyeja. Pease ndryshojë atë (instruksionet në pako readme.html nga vBET) dhe them e bëri atë të të ndihmojë. Nëse jo ju lutem provoni me cache fikur për një moment, ose edhe më të mirë të krijuar fije të re për testim me titullin që me siguri nuk ishte përkthyer ende (përmbajtja juaj cache mund të jetë i prishur për shkak të cilësimet e gabuara). Unë do të kontrollojë atë veten time, por CP juaj Admin nuk është në anglisht dhe unë nuk jam në gjendje për të punuar atje.

Ju jeni genious!

Pas UTF-8 resetted të utf-8 përkthime fillon të punojë normalisht, por në disa tema ende mori këto të çuditshme "% 0% B0% 82% F0 F1%% BC% F1 8B.html".

Si për të zgjidhur atë?

r.dziadusz
27-10-11, 17:26
Ju lutem na jepni URL në mënyrë direkte ku duket

sergarch
27-10-11, 19:40
Shembuj këtu të thjeshtë të rastit:

http://www.xpam.org/en/induizm-video/545-grand-master-ravi-% E5% A0ankaru.html

Këto lidhje duket si lidhjet e thyera.
Në ato përkthimi URL nuk punon, ose disa pjesë të përkthyera dhe disa prej tyre jo.

r.dziadusz
28-10-11, 12:00
Unë po të shoh përkthimi punon: ju lutem lexoni këto postimet e bëra në lidhje me tekstin e papërkthyer / përkthyer pjesërisht: 1 (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post10969) dhe 2 (http: / / www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post10869)
Rreth Lidhje thyer ende kam për të kontrolluar se

r.dziadusz
29-10-11, 08:58
Ju lutem mund PM mua acces tek admincp tuaj / / FTP vBulletin unë kam për të kontrolluar atë në vendin e

r.dziadusz
08-11-11, 21:18
Pa përgjigje e konsiderojnë atë zgjidhet, në qoftë se keni pyetje për këtë temë do të rihapë atë, për çdo çështje tjetër, ju lutem thread të hapur të reja

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1