PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta neveikiančių nuorodų

sergarch
08-10-11, 00:36
Sveiki,
Mano nuorodos, atrodo, būti daužomi vertimo.

Pavyzdys: Į mano numatytąjį (Rusijos) kalbų saitus atrodo kaip
xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-nas-ili-kto-takie-Mahatmy.html

bet kai aš naudoju vertimo, tas pats nuorodos pakeitimus į tai:
xpam.org/be/teosofiya/517-%F0%92%F1%9F%F0%BB%F1%96%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%B4%F1%83%F1%88%F1%8B-%F1%83%F1%9F%F1%90%F0%BE%F0%B4-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F1%86%F1%96-%F1%85%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%9C%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html

Viskas dirbo puikiai iki paskutinio atnaujinimo vBulletin ir nedideli pokyčiai .htaccess

Čia yra mano Htaccess failas:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
#RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Prašome patarti.

Ačiū.

r.dziadusz
08-10-11, 08:49
Turi jums did upgrade teisingai (įkelti aplanke nusiųsti-vieną kartą), ir galėtų jums prašome tikrai patikrinti visus parametrus, jei yra tinkamai nustatyta?
Prašome atkreipti dėmesį:

vBSEO - > Valdymo skydas - > bendra ryšo parametrus - > pakeisti ne anglų kalbos simbolius URL? -> laikyti ne anglų simbolių URL
Taip pat gali būti kai naršyklės nuskaitymo problemą (aprašymas skirtuke mano naršyklėje rodyti "švarių" url), aš galėtų ją išnagrinėti

sergarch
08-10-11, 19:56
Dėkojame už jūsų atsakymas.

Aš naudoju vBet daugiau nei metus ir jis dirbo perfecty.
Žinoma,
vBSEO - > Valdymo skydas - > bendra ryšo parametrus - > pakeisti ne anglų kalbos simbolius URL? -> laikyti ne anglų simbolių URL yra nustatyti teisingai.

Turi jums did upgrade teisingai (įkelti aplanke nusiųsti-vieną kartą), ir galėtų jums prašome tikrai patikrinti visus parametrus, jei yra tinkamai nustatyta?
Taip, visus šio failus upload mano forumas derection.

Radau kitų keista dalykas:
Temos yra išversti teisingai, bet kai kurie pranešimai yra tranlsted temas, ir kai kurie iš jų nėra.
Net kai kurie dalis pranešimus, išversti ir kai kurie iš jų nėra.
Tai labai keista.

Visus pasiūlymus, apie kodėl tai nutiko?

vBET
09-10-11, 00:18
Prašome keep vienas klausimas už vienos gijos. Netrukus - galėtų pasiekti savo ribą ir tai, kodėl nėra išverstos sakinius, kurie nėra, talpyklos. Jei jums reikia daugiau info/pagalbos - prašome atidaryti naują temą, naujas klausimas.

Apie faktinės jų išdavimo - prašome PM prieigos išsamiai Admin KP, FTP ir vbseo KP, mes galės patikrinti ir ištaisyti. Taip pat prašome PM tiksli URL, kur mes galime pamatyti klausimas.

sergarch
09-10-11, 10:13
PM buvo išsiųstas vakar.
Bet atnaujintą informaciją?

vBET
09-10-11, 13:03
Vyksta ten dabar.

vBET
09-10-11, 13:28
Prašome žiūrėti PM - jums atsiųsti nepakanka prieigos informaciją.

vBET
09-10-11, 13:45
Aš vis dar laukiu prieigos informacijos, bet man buvo patikrinti yra šiek tiek ir aš pamačiau vienas dalykas. Tai yra darbo kai kurie vertimai. Kaip tai puikiai ok
-Japonijos: xpam.org/ja/teosofiya/517-ョヂるニ㐃ヾミヿマミトマ秃ミモヮ間ョ大ポヺ魂.html
-Korėjos: xpam.org/ko/teosofiya/517-거나-마하-횸마-우리-감운띰-위뜐한-옃혼.html

Bet kai jis neveikia čia jūs EXACY pačiu URL (tik kalbos kodas skiriasi):
- Belarusian: xpam.org/be/teosofiya/517-%F0%92%F1%9F%F0%BB%F1%96%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%B4%F1%83%F1%88%F1%8B-%F1%83%F1%9F%F1%90%F0%BE%F0%B4-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F1%86%F1%96-%F1%85%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%9C%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html
- & Turkish : xpam.org/tr/teosofiya/517-%F0%92%F0%B5%F0%BB%F0%B8%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%B4%F1%83%F1%88%F0%B8-%F1%83%F1%90%F0%B5%F0%B4%F0%B8-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F0%B8%F0%BB%F0%B8-%F0%BA%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%BC%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html

Tai suteikia man viena teorija kas gali atsitikti (vis dar turi patikrinti jį). Taip dirbant vertimo tada viskas gerai. Čia labiausiai tikriausiai jūs jau pasiekti savo ribą ir vertimo nėra (šiuo metu labai vBET išjungta stendas savo teikėjų). Ir Štai kodėl jūs nutraukėte ryšius - ne gavo vertimo, todėl rodoma, kas buvo siųsti versti (pakeistas API poreikius).
Kažkas keista yra čia, nes yra išverstas paties puslapio ir URL, dar yra įmanoma, jei jūsų URL buvo perskaičiuoti anksčiau (tuo atveju, kai ji buvo rodomas kaip paskutinį pranešimą pagrindinis puslapis) ir puslapio buvo išverstas vėliau. Tokiu atveju ached vertimas saitą jau pašalinti iš talpyklos ir paties puslapio vertimas dar talpyklos.

Bet kuriuo atveju aš galės patvirtinti, kai gauti pilną priėjimą - dabar negali daryti ir aš galiu tik spėlioti, kas vyksta.

EDIT
Nr tai yra ne visai tą patį. Man reikia daugiau galimybių rasti mūsų kas vyksta.

REDAGUOTI 2
Čia URL yra galutinai išversti bet rodomas neteisingas: xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes-%E3%A2mes-parmi-nous-qui-sont-ou-mahatma.html
Taigi mano ankstesnį teorija yra ne dešinėje.

vBET
09-10-11, 13:59
Vienas galimų patarimas - dėl jūsų Pradinis puslapis HTML šaltinio, matau toliau:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Atkreipkite dėmesį, kad vBET yra mažosios raidės, kodavimo ir tai aiškiai aprašyta įdiegimo procedūra:

(Tik už utf-8 charactersets) Nustatyti characterset mažosiomis - vBET vertė didžiąsias characterset. Taigi jei naudojate utf-8, tada įsitikinkite, kad esate nustatę "utf-8"

Jūs turite tai nustatyti UTF-8 vietoj, utf-8. Tai gali būti priežastis. Pease pakeisti (instrukcijos, readme.html iš vBET pakete) ir pasakyti, jis padeda. Jei ne Prašome pabandyti su talpyklos, išjungti vienu metu arba dar geriau sukurti naują temą bandymams su pavadinimas, kuris tikrai nebuvo išverstas dar (jūsų talpyklos turinį gali būti skaldytų nes neteisingai parametrai). Norėčiau patikrinti jį save, bet jūsų Admin CP yra ne anglų kalba ir aš negalėjo dirbti joje.

vBET
18-10-11, 12:47
Prašome pasakyti, ar patarimus padės? Ar jums reikia daugiau paramos čia? :)

sergarch
26-10-11, 23:51
Vienas galimų patarimas - dėl jūsų Pradinis puslapis HTML šaltinio, matau toliau:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Atkreipkite dėmesį, kad vBET yra mažosios raidės, kodavimo ir tai aiškiai aprašyta įdiegimo procedūra:

Jūs turite tai nustatyti UTF-8 vietoj, utf-8. Tai gali būti priežastis. Pease pakeisti (instrukcijos, readme.html iš vBET pakete) ir pasakyti, jis padeda. Jei ne Prašome pabandyti su talpyklos, išjungti vienu metu arba dar geriau sukurti naują temą bandymams su pavadinimas, kuris tikrai nebuvo išverstas dar (jūsų talpyklos turinį gali būti skaldytų nes neteisingai parametrai). Norėčiau patikrinti jį save, bet jūsų Admin CP yra ne anglų kalba ir aš negalėjo dirbti joje.

Jūs genious!

Po resetted UTF-8, utf-8 Vertimai pradeda dirbti paprastai, tačiau kai kurios temos aš vis dar turiu šių keista "0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html".

Kaip ją išspręsti?

r.dziadusz
27-10-11, 17:26
Prašome pateikti mums tiesiogiai url, kur jis pasirodo

sergarch
27-10-11, 19:40
Čia paprasta atsitiktinių pavyzdžiai:

http://www.xpam.org/en/induizm-video/545-Grand-Master-Ravi-%E5%A0ankaru.html

http://www.xpam.org/tr/content/244-%F0%B4%F1%90%F0%BE%F0%BE%F0%B8%F0%BA%F0%B8-%F0%90%F0%BA%F0%B0%F1%88%F0%B8-%F0%B8%F0%BE%F1%82%F0%B5%F1%90%F0%BE%F0%B5%F1%82-%F1%82%F0%BE%F0%BE%F0%BA%F0%BE%F0%B3%F0%BE-%F0%BC%F0%B8%F1%90%F0%B0.html

Šios nuorodos atrodo neveikia nuorodos.
Tiems, kurie neveikia URL vertimas, arba kai kuriose išversti ir kai kurie iš jų nėra.

r.dziadusz
28-10-11, 12:00
Matau vertimo darbų: prašome perskaityti šiuos postus apie netransliuojamoji/dalinai išverstą tekstą: 1 (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10969) ir 2 (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10869)
Apie dar neveikiančią nuorodą aš turiu įsitikinti, kad

r.dziadusz
29-10-11, 08:58
Jūs galite, prašome PM man lygiavertėmis jūsų. admincp/vbseo/FTP, aš turiu patikrinti vietoje

r.dziadusz
08-11-11, 21:18
Nr atsakymas mano, kad problema išspręsta, jei turite klausimų apie šią temą aš bus vėl jį atidaryti, už bet kokį kitą klausimą prašau atidaryti naują temą

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1