View Full Version: problem
Kam instaluar versionin e ri të përkthyesit vbenterprise simbolit 2.3.5) dhe nga ai moment e bën mua përkthimet më shumë, në vend të teksteve të përkthyera është bosh. I pezulluar detyrën e caktuar "Automatically Heq përkthime të vjetra nga cache", pastaj atë përsëri. Si për të bërë atë punë? Falënderim
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9
ndihmë përgjigj në natyrë:
Përshëndetje Marco,
Ju keni qenë dërguar një volum të lartë të trafikut në TV AJAX Google i cili duket si ajo mund të abuzimit apo rezultat i një gabimi programimit. Sepse ju nuk e identifikojnë veten me një çelës (optional) API ose me saktë vendosjen HTTP Referer tuaj (siç kërkohet nga Kushtet e përdorimit), ne nuk ishim në gjendje të lidhen me ju në lidhje me këtë trafik.
Unë ju bëjë thirrje për të marrë një sy në Kushtet tona e përdorimit:
Google AJAX API Kushtet e Perdorimit - Google AJAX Language API - Google Code (http://code.google.com/apis/ajaxlanguage/terms.html)
Ju lutemi të kushtoj vëmendje të veçantë në pjesët të cilat kërkojnë që çdo pyetje të me kërkesë të drejtpërdrejtë të një përdorues fund, se rezultatet duhet të tregohet për të përdoruesit (origjinale), dhe rregullat rreth caching. Gjithashtu vini re kërkesat rreth atribuimit dhe të identifikimit.
Nëse ju mendoni se përdorimi i sitit tuaj është në përputhje, ju lutemi të sigurojë informata shtesë se si faqen tuaj është duke përdorur API (duke përfshirë një lidhje), dhe gjithashtu të përfshijë adresën IP e serverit tuaj.
Thanks,
Adam Feldman
Produkt Menaxher, Google
2009/12/11 Marco Ghisi <sanmarco76********it>
balsam,
jo kështu se devo scrivere në italiano oppure në Anglisht, quindi intanto
Provo në italiano.
Sono l'amministratore di un forum:
Scuola - Forum di cultura generale (http://scuo.la/)
utilizza che un plugin per le traduzioni basato su google.
Il problema è che da qualche Giorno le traduzioni jo compaiono PIU, e
viene riportato questo errore:
{"ResponseData": null, "responseDetails": "Kushtet e Shërbimit të dyshuar
Abuzimi, ju lutem kontaktoni ajaxapis-support@google.com "," responseStatus ":. 403}
Potete risolvere per favore?
Credo che sia tutto në regola
Thanks
Siç e shoh unë ju nuk përdorni të rëndësishme API para ndalimit. Gjithashtu shoh atje një info shumë i çuditshëm - ata thonë se ju nuk e përdorni header referrer - 2.3.5 është dërguar header referrer. Unë do të kontrolloni në kodin.
Pra, si thotë mesazhi - Albumi i tyre:)
Shkruani që jeni duke përdorur API kryesore tani dhe të reja versionin e programit, ju keni "Powered by Google", rezulton dhimbje vetëm për 15 ditë dhe vetëm për kërkesat e vërtetë.
Gjithashtu ju lutem shikoni në shkrimet tuaja ka disa robot biberon nuk është zvarritje forum tuaj shumë lakmi - ajo mund të jetë arsyeja pse Google marrë volum të lartë të trafikut.
Gjithashtu ju lutem update 2.3.6 - duket se ka pasur të metash në dërgimin header referrer.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):