PDA

View Full Version: Zgjidhet Si mund të vendosë një opsion pa BBCode?

dacho
10-11-10, 22:33
Nuk është një opsion për ju këtu shkruar një mesazh për të zgjedhur "Mos shtoni BBCodes gjuhën" Si të organizoni këtë sistem që nuk e kam gjetur vendin ku të mbështeste këtë http://p2pic.com/images/bbcode.jpg

kamilkurczak
11-11-10, 09:25
Përshëndetje dacho.
Ky opsion është në dispozicion kur përdoruesi ka vendosur gjuhën në profilin e tij dhe gjuha është e ndryshme nga gjuha origjinale e forumit tuaj.
Ju forum është në hebraishte dhe që ju keni në grup e profilit tuaj - Hebraisht.

dacho
11-11-10, 15:08
Unë e kuptoj .... Problemi është se kur një përdorues standard, dhe jo veçanërisht të sofistikuar, që e kuptojnë se BBcode, dëshironi të shkruani një fjali që përbëhet nga dy hebraike dhe disa fjalë në anglisht, kjo përkthehet të gjithë të fillojnë të shpjeguar përdoruesit: Go to edit shënuar fjalë dhe të anulojë BBcode e saj është më e komplikuar Pra, a ka një mënyrë e thjeshtë për të apo më mirë se të zgjidhur atë?

kamilkurczak
12-11-10, 11:01
Këtu keni një artikull në lidhje me mesazh shumë gjuhë:

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1