PDA

View Full Version: multi lang forum

yak983
23-09-10, 14:21
Përshëndetje Unë kam 1 forum shkruani në gjuhë më të

forum lang 1
sub forum 1 lang
sub forum 1 lang
sub forum 1 lang

forum lang 2
sub forum 2 lang
sub forum 2 lang
sub forum 2 lang

i kanë të përpiqet Vbet Lirë dhe i duhet të zgjidhni 1 gjuhë forum dhe kjo të krijojë probleme në diskutim një gjuhë tjetër .. në versionin Pro unë mund të zgjidhni gjuhën e forumit nga forumi dhe nën forum?

vBET
24-09-10, 15:20
Nr Për fat të keq në këtë moment vBET supozon se forumi kanë 1 gjuhë kryesore. Ju mund të bëhen disa ndryshime të cilat do t'ju lejojë të merren me forumin tuaj me vBET pro version (paguar një), ende si parazgjedhje nuk do të punojë si duhet.

Çfarë mund të bëni që version pro është për të vendosur një nga gjuhët e juaj forum si gjuhë kryesore. Dhe për një 2 vetëm për të modifikuar të gjitha mesazhet që tashmë ekzistojnë në gjuhë të tjera dhe i padepërtueshëm atyre në lang dhe bbcodes langtitle. Në këtë mënyrë forum tuaj të vërtetë do të ketë vetëm një gjuhë kryesore dhe të gjitha mesazhet në gjuhën e 2 do të shënohet se gete janë në gjuhë të ndryshme. Pra, çdo gjë do të përkthehet vBET duhur atëherë.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1