Imam isti problem.
Uporabljam Vbseo 3.5.2 in Sitemap Generator 2,6 beta 2
Sitemap generator ne deluje. Začne in ni popolna.
Imam isti problem.
Uporabljam Vbseo 3.5.2 in Sitemap Generator 2,6 beta 2
Sitemap generator ne deluje. Začne in ni popolna.
Ali je ustvaril kakršen koli nit povezave? Če imate veliko povezav in kazalo generacije traja dolgo lahko to še niso dovolj časa za dokončanje. Preverite ne nadaljuje, ko ga sproži še enkrat. Če je odgovor da in bo popoln v 2 ali več zahtev, potem morate razmisliti, da bi več časa za ocenjevanje.
Če ne - se prepričajte, da so spremembe ustrezno kodo.
Imam "VBSEO sitemap generator v3.0 zlato". Ni koda, kot ste omenili, na sprednji strani v svojem vbseo_sitemap.php datoteki.
Tu je nekaj kode, kot je ta:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid], skupaj sporočil: $ totalposts, strani: $ totalpages, pogledov: $ threadrow [views] $ pred");
Ali naj vstavite kodo na sprednji strani blizu tega zakonika, prosim?$ Addons = preg_split ('# [\\ r \\ n $ ]+#', vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ("addon");
foreach ($ $ addons kot addon)
if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon))
{
vbseo_log_entry ("[addon modul] $ addon", true);
include ($ VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON addon.);
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping "])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry ("Kazalo je bila ustvarjena <a href="index.php"> Kliknite tukaj za vrnitev </ a>. ', true);
Pravkar sem poslal email, da se obrnete na vbent *** slator.com o tem. Hvala!
hello,
Rešitev za 3,0 različico generator kazalo je ok, ampak zlato izdaja - ni preizkušen.
Bom preveril
Vsak razvoj, prosim?
ok bom preveril za vas
Enako z mano. Generator zažene in pride gor z
v zelo istem trenutku sem ob kliku na gumb (tako da mislim ponovil rezultat s 372 sekund, je treba vsekakor narobe) - in ga nato umre. Št xml je ustvaril, ne Pinga, nič. php_value max_execution_time je nastavljena na 540."[ODDELEK START] showthread [18,484.1 Kb mem uporablja] [s 372.670 (372.670 s)]"
In mimogrede: sem stopila v stik z vbseo podporo za to. So se odzvali s tem:
Podoben vBET in vbSEO bi imel nekaj nesoglasij ..Originally Posted by vbseo Support