Ben de aynı sorun var.
VBSEO 3.5.2 ve Sitemap Generator 2.6 beta 2
Site Haritası jeneratör çalışmıyor. Bu başlar ve.
Ben de aynı sorun var.
VBSEO 3.5.2 ve Sitemap Generator 2.6 beta 2
Site Haritası jeneratör çalışmıyor. Bu başlar ve.
Herhangi bir konu bağlantılar oluşturur mu? Bağlantıları ve site haritası nesil alır şey varsa uzun tamamlamak için yeterli zaman olabilir. Yeniden tetikler kontrol edin devam ediyor. Eğer cevabınız evet ise ve 2 veya daha fazla istek tamamlayacak, daha sonra değerlendirme için daha fazla zaman vermek için düşünmelisiniz.
Aksi takdirde kod değişiklikleri uygun olduğundan emin olun.
"VBSEO Sitemap Generator altın v3.0" var. Vbseo_sitemap.php dosya ön sayfasında bahsedildiği gibi herhangi bir kod yoktur.
Bu gibi bazı kod var:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid], toplam ileti: $ totalposts, sayfa: $ TotalPages, görünümler: $ threadrow önce [views] $");
Ben bu kodu yakın ön sayfasında kodu eklemek durumunda, lütfen?Addons = preg_split $ ('# [\\ r \\ n ]+#', $ vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ('eklenti');
foreach ($ addon doları addons)
($ addon & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ addon))
{
vbseo_log_entry ("[addon modülü] $ addon", true);
(VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON doları addon);
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry ('Site Haritası oluşturulan <a href="index.php"> </ a> geri dönmek için buraya tıklayın.', true);
Ben sadece, bu konuda vbent *** slator.com iletişim için bir e-posta gönderdi. Teşekkürler!
merhaba,
sitemap generator 3.0 sürümü için çözüm tamam, ama altın edisyonu test değil.
Ben bunu kontrol edecek
Herhangi bir gelişme, lütfen?
tamam ben sizin için kontrol eder
Benimle aynı. Jeneratör başlar ve ile geliyor
çok aynı anda düğmesine (ben 372 saniye yankılandı sonuç kesinlikle yanlış sanırım) tıklatın ve sonra da ölür. No xml hiçbir ping, hiçbir şey oluşturulur. php_value max_execution_time 540 ayarlanır."[BÖLÜM BAŞLANGIÇ] showthread [18,484.1 Kb mem kullanılan] [372.670 (372.670 ler)]"
Ve bu arada: Ben bunun için vbseo destek temasa. Bu yanıt verdi:
Sesler BB ve vBSEO gibi bazı anlaşmazlıklar olurdu ..Nickli Üyeden vbseo Support