Имам същия проблем.
Аз използвам Vbseo 3.5.2 и Sitemap Generator 2.6 Beta 2
Карта на сайта генератор не работи. Тя започва не и пълна.
Имам същия проблем.
Аз използвам Vbseo 3.5.2 и Sitemap Generator 2.6 Beta 2
Карта на сайта генератор не работи. Тя започва не и пълна.
Има ли генерирате всяка нишка връзки? Ако имате много връзки и карта на сайта поколение отнема дълго тя може да не разполагат с достатъчно време, за да завърши. Моля, проверете го продължите, когато сте го отново натисна спусъка. Ако отговорът е "да" и ще завърши в 2 или повече заявки, тогава трябва да помисли да се даде повече време за оценка.
Ако не - моля уверете се, че са подходящи промени в кода.
Имам "VBSEO карта на сайта v3.0 генератор злато". Има не е код, като спомена на първа страница в vbseo_sitemap.php файл.
Има някакъв код като този:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid], всички мнения: $ totalposts страници: $ totalpages, възгледи: $ threadrow [гледка] $ преди");
Трябва ли да въведете кода на първа страница в близост до този код, моля?$ Addons = preg_split ("# [\\ R \\ N ]+#', $ vboptions ['vbseo_sm_addons']);
vbseo_set_sitemap_type ("Адон");
• foreach ($ Addons $ Адон)
ако ($ Адон и file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ Адон))
{
vbseo_log_entry ("Адон модул] $ Адон", вярно);
(VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ Адон);
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
ако ($ vboptions ["vbseo_sm_ping]")
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry ("Карта на сайта е създаден href="index.php"> <a Щракнете тук, за да се върне </ A>", вярно);
Току-що изпратих имейл, за да се свържете с най-vbent *** slator.com за това. Благодаря!
Здравейте,
решение за 3.0 версия на генератора на карта на сайта е добре, но злато издание - не е тестван.
Аз ще го проверите
Всички разработки, моля?
ОК аз ще го проверя за вас
Същото е и с мен. Генераторът се стартира и излиза с
в същия момент да кликнете върху бутона (така че предполагам, повтори резултата с 372 секунди трябва да бъде определено погрешно) - и след това тя умира. № XML, е създаден, не свисти, нищо. php_value max_execution_time е до 540."РАЗДЕЛ START] showthread [18,484.1 Kb MEM използва] [372670 и (372 670 т)]"
И между другото: да се свържа с vbseo подкрепа за това. Те отговориха с това:
Звучи като vBET и vbSEO ще има някои несъгласия ..Първоначално публикувано от vbseo Support