deluje brez vBET
ok, sem raziskati problem in poskušajo rešiti
ok, jaz sem čakal.
glede
še vedno čaka hvala
Hi - vas prosimo, da moje opravičilo za dolgo časa ocenjevanja. To je bilo vprašanje je začel z mano in glede na to, da Kamil v času mojega dopusta. Torej, morda je bil malo preobremenjen. Zdaj sem nazaj in si bo prizadevala, da bi končno zapreti vprašanje
Mislim, da bi bilo najbolje, če smo samo pogledat na vašem vozilu in jo popraviti, namesto da izgubljajo več časa. Zato prosim samo PM mi dostop podrobnosti na vaš forum in FTP Admin CP. Prav tako prosim dajte mi natančen URL do strani, kjer lahko vidim to vprašanje. Če to ni vidno sedaj - prosim, da izdela na nekaterih testnih nit - vam bo odpravil po tem, ko smo pravilno vprašanje.
Prosim, samo poglej na zadnji odgovor - zato, ker nismo mogli razmnoževati na naših strežnikih, vam lahko zahtevali dostop do podrobnosti. Bomo chcek in pravilno, da na mestu
Rad bi odpravil sam, daj mi nekaj možnosti, tako da sem lahko poskusite, če kliknete uredim nit (I ne dotikajte ničesar), nato pritisnite shranite vse dobro deluje kar pomeni, da je to kaže prav.
Da, vendar Michał zapisal v prejšnjih objav svoje predloge za rešitev. Ali ne dela.
Ne moremo razmnoževati to vprašanje na našem forumu preizkus, tako da je zelo težko najti dobro rešitev.
Če bomo vedeli, kje je težava v kodo, bo težko najti rešitev.