آثار بدون فعال تصدی
خوب ، مشکل من کشف کنید و سعی کنید برای حل
خوب ، من در انتظار است.
توجه
هنوز در انتظار با تشکر
سلام -- لطفا عذر خواهی من را برای زمان طولانی ارزیابی. این موضوع آغاز شده توسط من و با توجه به کمیل در طول زمان تعطیلات من است. بنابراین شاید او کمی غیرمنتظره بود. در حال حاضر من کار خواهد کرد و در نهایت به این مسئله نزدیک
من فکر می کنم که این امر می تواند اگر ما فقط آن را در هیئت مدیره خود را بررسی و تصحیح آن را به جای از دست رفتن زمان بیشتری. بنابراین فقط PM لطفا جزئیات دسترسی به انجمن FTP و مدیریت CP. همچنین آدرس اینترنتی دقیقی را به من بدهد به صفحه جایی که من می توانید این مسئله را ببینید لطفا. اگر آن را قابل رویت نیست ، در حال حاضر -- لطفا جعل آن را برخی در موضوع تست -- شما آن را بعد از مسئله ما درست بردارد.
لطفا فقط نگاه در پاسخ تاریخ و زمان آخرین -- از آنجا که ما می توانند آن را بر روی سرورهای ما تولید مثل ما به شما برای جزئیات بیشتر به دسترسی پرسید. ما chcek و تصحیح آن را در محل
من می خواهم خودم را از آن رفع برخی از گزینه های را به طوری که من می توانید سعی کنید زمانی که کلیک میکنم از من موضوع (از من هیچ چیز را لمس نیست) سپس دکمه صرفه جویی در همه چیز کار می کند به معنی خوب است که آن را نشان می دهد حق را ویرایش کنید.
بله ، اما میشل نوشت : در پست های قبلی را که پیشنهاد های خود برای راه حل است. کار نمی کند.
ما می توانیم این موضوع در فروم تست ما را تکثیر نمی کند ، بنابراین بسیار سخت است پیدا کردن یک راه حل خوبی است.
اگر ما می دانیم که در آن موضوع در کد ، از آن خواهد شد آسان برای پیدا کردن یک راه حل است.