funcţionează fără vBET
ok, am explora problema şi să încerce să rezolve
ok, eu sunt în aşteptare.
ceea ce priveşte
mulţumesc încă în aşteptare
Hi - vă rugăm să luaţi scuzele mele pentru timp lung de evaluare. Această problemă a fost iniţiat de mine şi de dat la Kamil timpul vacanta. Deci, poate că a fost puţin supraîncărcat. Chiar acum m-am întors şi va lucra pentru a închide în cele din urmă problema
Cred că ar fi mai bine dacă vom verifica doar-l la bord şi-l corectă în loc de a pierde mai mult timp. Asa ca te rog doar PM-mi acces la detalii pe forum pentru FTP si Admin CP. De asemenea, vă rog să-mi dai URL-ul exact la pagina unde pot vedea această problemă. În cazul în care nu este vizibilă acum - vă rugăm să-l fabrice pe unele fir de test - vă va elimina după ce vom corecta problema.
Vă rugăm să uite doar la răspunsul ultima - pentru că nu suntem în măsură să-l reproduca pe serverele noastre v-am cerut detalii de acces. Vom chcek şi corecta pe loc
Aş dori să se stabilească eu, da-mi unele opţiuni, astfel încât pot încerca, atunci când fac clic pe editează fir (nu-mi atinge nimic), apoi apăsaţi salva totul merge bine sensul că arată bine.
da, dar Michał a scris in mesaje anterioare propunerile sale pentru soluţie. Nu au de lucru.
Nu putem reproduce această problemă pe forumul nostru de testare, astfel încât este foarte greu să găsească o soluţie bună.
Dacă ştim în cazul în care problema este în codul, va fi uşor să găsească o soluţie.