Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 4 od 5 FirstFirst ... 2345 ZadnjeLast
Rezultati 31 do 40 od 43

Thread: vBET 3.3.4 sprosti

Države

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Ja, vem, to. Resnično upam Michael lahko razvrščate s tem.
    Št probs. Bil sem samo zato, ker kaže na to, ko sem naletel na podoben problem včeraj, sem bil pozdravili s tišino tukaj. Mislim, da člani skupnosti pomagajo drug drugemu ven? Jaz osebno ne bi poskušal poglavitno posodobitev, če sem vedel, podpora je ne bo na voljo za naslednje 6 ali 8 ur ali več.

Brezupen

Hvala Steve človek! Jaz pošteno uvaževati to!

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Sem nujno potrebujejo pomoč. Po nadgradnji sem to napako na vrhu mojih forum:

Opozorilo: array_merge () [function.array-združita]: Argument # 1 ni niz v [pot] / global.php (400): eval () d oznaka "on line 1153

Moja celoten forum je popolnoma zamočil. Iz neznanega razloga to zgodi le, če niso prijavljeni Torej za goste. Če je prijavljen, vse je v redu.

EDIT: OK sem spoznal, da ko sem onemogočena uporaba "popolno dokumentacijo Cache Za goste (BETA!)", je vse v najlepšem redu. Torej mora biti nekaj narobe tam. (In sem CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Prosimo, odprite novo temo za to v Bug Reports. Bomo lahko upravlja ta obstaja.

Quote Originally Posted by steve View Post
    Ok, sem potreboval, da zatreti PHP napake, cache je bil za preverjanje starosti datoteko na datoteke, ki ni obstajal in je bil nečistnik ven. Datoteka cache je super dodatek, če ga lahko uporabite navada vam žal.
    To je v cilj - ne preveri pa datoteka obstaja, da bi se izognili nepotrebnim postopkom IO. Po PHP ročno (PHP: filemtime - Manual) Funkcija filemtime vrne false, ker ni obstoječe datoteke. Mi ni bil seznanjen o vseh sporočil o napakah - v skladu z ročno to funkcijo, ne bi smeli poslati morebitne napake v primeru ne obstoječe datoteke. Ali lahko prosim odpreti novo temo v poročilih Troubleshoting ali Bug za ta primer, z vašo sporočil o napakah?

Za vse - prosimo, ne obravnavajo to temo, kot le prostor za to različico vBET. Za težave ali napake - pišite v ustrezne oddelke. Bomo se ne more upravljati svojega vprašanja, če bodo ti lahko tukaj.

Države

Text automatically translated from: Vietnamese to: Slovenian
    Translated text
    Sem nadgradil iz 3.3.4 v 2 dneh. Na prvi link na google Dodano ne toliko, kot vsak dan, in danes videl zmanjša. Ne razumem, zakaj kljub vsem tem mesto in še vedno raste normalno. Kdo je, kot sem jaz?
    Sem padel od 145.000 do 139.000 povezav na Googlu
    Original text

Quote Originally Posted by haiduongbk View Post
    Translated text
    Sem nadgradil iz 3.3.4 v 2 dneh. Na prvi link na google Dodano ne toliko, kot vsak dan, in danes videl zmanjša. Ne razumem, zakaj kljub vsem tem mesto in še vedno raste normalno. Kdo je, kot sem jaz?
    Sem padel od 145.000 do 139.000 povezav na Googlu
    Original text

Edini razlog, da bi lahko storili z vBET (vendar ne v tako kratkem času), je, če je nekaj prevedenih strani ne bo prinesla. Če ugotovite, da nekatere strani niso dosegljivi - prosimo, upoštevajte, da nam. Najdete ga v webmaster orodja.

Države

Translated text
    Hvala Michal. Mi bodo sledili, da več časa. in izvedeli vzrok.
    Original text

Quote Originally Posted by haiduongbk View Post
    Translated text
    Hvala Michal. Mi bodo sledili, da več časa. in izvedeli vzrok.
    Original text
    Večinoma skupno to, da ljudje pozabili, da so spremembe v robots.txt 2-3 mesecev prej (da Google se odziva na tako dolgo - da se lahko hitreje, če imate super visoko Page Rank). Prav tako se včasih ljudje gledajo na rezultate v Googlovo iskanje - kjer je na voljo samo približati število indeksiranih strani, ne pravega. Torej bi lahko približevanje spremembe za boljše eno in to ne pomeni, da je bil kateri koli od vaših strani odstrani iz indeksa. Prav tako - Google je ogromen in imajo veliko baz podatkov, ki se od časa do časa posodobiti, ponoviti in tako naprej - to je lahko le posledica delovnih algoritmov baze Google. Tudi Google se spreminja, da je indeksiranje algoritme in to je možno, da so nekatere od vaših že indeksiranih strani danes veljajo kot podvajanje vsebin (npr. večina članic straneh so v istem 99%) in odstrani iz indeksov.

Dokler ne boste videli veliko število napak v vašem webmaster orodja, lahko domnevamo, da je to, kako Google deluje. Ampak, če vidiš napake - potem je na vaši strani, in potem morate reagirati.

Brezupen

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Treba bi bilo nič takšnega kot negativnega vpliva uspešnost zaradi cache datotek. To pa zato, ker datoteke cache ne raste ... Ustvarjamo ločene datoteke za vsako zahtevo URL. Torej, vsak cache datoteke preprosto statično HTML datoteko (cached izhod za zahtevo). Ko se vaš strežnik caches bolj in bolj vBET enostavno ustvari več in več datotek. Torej, vsakič, ko se bere kot datoteke:
    1. To je samo za branje rezultat za to posebno URL
    2. Mi niti ne berejo v spomin - tako preprosto je tok za stranke z uporabo PHP funkcije: readfile

Zaradi tega, tudi če je vaš rezultat stran je res velik - tako cache datoteko je prav tako velik, bo imelo nobenega negativnega vpliva na delovanje, saj bo le ta tok eno datoteko ne da bi sploh branje celotnega jo v spomin. Tako boste videli prednosti ni slabosti.
    Hrmm, mi je všeč ideja o caching prevedenih podatkov, vendar ne bi bilo bolj učinkovito, če ga uporablja nekaj podobnega memcache? Namesto branja podatkov iz diska, bi bilo to prebral iz pomnilnika.

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Hrmm, mi je všeč ideja o caching prevedenih podatkov, vendar ne bi bilo bolj učinkovito, če ga uporablja nekaj podobnega memcache? Namesto branja podatkov iz diska, bi bilo to prebral iz pomnilnika.
    Podpiranje obstoječih knjižnic predpomnilnika je na seznamu iz TODO. Prav tako lahko v celoti datoteke predpomnilnika za goste je res velik za veliko forumih. Prevelika, da ostane v celoti v spomin - bomo iskali rešitve, ki bo omogočila združiti prednosti ohranjanja predpomnilnik v pomnilniku in na disku.

Strani 4 od 5 FirstFirst ... 2345 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •