Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 4 на 5 FirstПърви ... 2345 ПоследенLast
Резултати 31 за 40 на 43

Тема: vBET 3.3.4 освободени

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Taurus View Post
    Да, осъзнавам това. Аз наистина се надявам, Майкъл може да сортирате този.
    Probs. Бях просто предлага това, защото, когато се сблъскате с подобен проблем вчера, беше посрещнато с мълчание. Предполагам, че членовете на общността помагат взаимно? Аз лично не би да се опитва основен ъпгрейд, ако знаех, подкрепа нямаше да бъде на разположение за следващите 6 или 8 часа или повече.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Благодарение Стив човече!! Наистина го оценявам!!

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Taurus View Post
    Спешно се нуждаят от помощ. След ъпгрейд имам тази грешка на върха на моя форум:

Внимание: array_merge () [function.array-сливане]: Аргументът # 1 не е масив в [пътека] / global.php (400): оценка () "г код на линия 1153

Цялото ми форум е напълно объркан. По някаква причина това се случва само ако не сте влезли инча Така че за гости. Ако сте влезли, всичко е наред.

EDIT: OK разбрах, че след като съм с увреждания употреба "Full File Cache за гостите (BETA!)" всичко е наред. Така че трябва да има нещо нередно там. (И аз направих CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Моля, отворете нова тема за това в Доклади за грешки. Ние ще бъдем в състояние да управлява това има.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от steve View Post
    Добре, имах нужда да потискат PHP грешки, кеш паметта е проверка за файла възраст на файлове, които не са съществували и е подслушване,. Кеш файл е страхотно допълнение, ако можете да го използвате, няма да съжалявате.
    Това е цел - ние не проверяват прави файлът съществува, да се избегнат ненужни IO операции. Според PHP Manual (PHP: filemtime - Manual) Функция filemtime Връща невярно за не съществуващи файлове. Ние не е знаел за всички съобщения за грешка - според ръководство тази функция не трябва да изпращате всякакви грешки в случай на не съществуващ файл. Можете ли да отворите нова тема в Troubleshoting или Доклади за грешки, че с примера на вашите съобщения за грешки?

До всички - моля не се отнасяме към тази тема, тъй като единственото място за vBET тази версия. За проблеми или бъгове - моля пишете в съответните раздели. Ние ще бъдем не е в състояние да управлява вашите въпроси, ако тези ще бъде тук.

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Text automatically translated from: Vietnamese to: Bulgarian
    Translated text
    Аз обновен от 3.3.4 в 2 дни. На първия линк в Google добавени не толкова, колкото всеки ден, и днес видях намалява. Не разбирам защо въпреки всички мнения теми и продължава да расте нормално. Кой е като мен?
    Аз спадна от 145 000 до 139 000 връзки на Google
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от haiduongbk View Post
    Translated text
    Аз обновен от 3.3.4 в 2 дни. На първия линк в Google добавени не толкова, колкото всеки ден, и днес видях намалява. Не разбирам защо въпреки всички мнения теми и продължава да расте нормално. Кой е като мен?
    Аз спадна от 145 000 до 139 000 връзки на Google
    Original text

Единствената причина, това може да стане от vBET (но не в такъв кратък период от време), е, ако някои преведените страници не ще генерира. Ако откриете, че някои страници не са достъпни - моля, да ни забележи го. Можете да го намерите в Google Инструменти за уеб администратори.

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Translated text
    Благодарение на Михал. Аз ще го последва повече време. и да научат причината.
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от haiduongbk View Post
    Translated text
    Благодарение на Михал. Аз ще го последва повече време. и да научат причината.
    Original text
    Предимно общ е, че хората забравиха, че са направени промени в robots.txt 2-3 месеца по-рано (да Google реагира в момента - той може да бъде по-бързо, ако имате супер висок Page Rank). Също така понякога хората гледат на резултатите в Google търсене - където е показано само приблизително брой индексирани страници, а не истински. Така че сближаване може да се промени за по-добро и не означава, че някоя от вашите страници е отстранен от индекса. Също така - Google е огромен и има много бази данни, които от време на време се актуализират, възпроизвеждани и така нататък - това може да бъде единственият ефект на работа с база данни алгоритми на Google. Също така Google се променя индексиране алгоритми и т.е. това е възможно, че някои от вече индексирани страници са сега се счита като дублирането на съдържание (т.е. повечето държави-страници са в 99% същото) и премахнати от индекса.

Докато не виждате голям брой грешки в Webmaster Tools, може да се предположи, че това е само как Google работи. Но ако видите грешки - тогава тя е на ваша страна и след това трябва да се реагира.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Не трябва да има такова нещо като отрицателни резултати въздействие, тъй като на кеш файл. Това е, защото кеш файл не расте ... Ние създаваме отделен файл за всяка заявка URL. Така че всеки кеш файл е просто статичен HTML файл (кеширани изход за поискване). Когато вашият сървър кешира повече и повече vBET, просто създава повече и повече файлове. Така че всеки път, когато се чете такъв файл:
    1. Тя е само за четене резултат за този конкретен URL
    2. Ние дори не я прочетете в паметта - просто го поток на клиента, използва PHP функция: readfile

Поради това, дори, ако вашата резултат страница е наистина голям - така че кеш файл е голям, той ще нямат отрицателно влияние за изпълнение, защото тя просто ще поток този файл, без дори четене цяло, тя в паметта. Така вие ще видите предимства не недостатъци.
    Hrmm, Харесва ми идеята за кеширане преведени данни, но не би ли било по-ефективно, ако се използва нещо като Memcache? Вместо четене на данни от диска ще го чете от паметта.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от tavenger5 View Post
    Hrmm, Харесва ми идеята за кеширане преведени данни, но не би ли било по-ефективно, ако се използва нещо като Memcache? Вместо четене на данни от диска ще го чете от паметта.
    Подкрепа на съществуващите библиотеки кеш е от списъка с TODO. Също така, пълен кеш файл за гостите може да бъде наистина голям за големи форуми. Твърде големи, за да го държи изцяло в паметта, - ние ще търсим решения, което ще позволи да се комбинират предимствата на водене на кеша в паметта и на диск.

Страницата 4 на 5 FirstПърви ... 2345 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •