Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 15 od 15

Thread: Težave z vBET (vBadvanced / Blank Pages)

Noob

Domača stran Translator = OK
    cardshare.tv / TL /

Vendar / forum kaže takole:
    cardshare.tv / TL / forum /

Jaz bi raje, da pokažejo, kot so:
    cardshare.tv / forum / TL /

Ampak jaz vekanje zdi, da dela, kako to storiti, ne da bi poškodovali nekaj.

Tudi med ogledom mesto je odstranjen / forum / popolnoma.

npr cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

in to povzroča nekaj slik, da ne prikaže pravilno.

Če bi lahko pomagal popravite me, to bi bilo veliko uvaževati.

Opazil sem si rekel nekaj o modifiying prvih 2 pravila ... Primer?

Thanks

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

OK, tako da - imate narobe konfiguracijo.

Prosimo, konfigurirajte glavni možnosti. Set forum imenika, prazno domene (tam je zapisano, da jo uporabljajo samo takrat, ko se uporabljajo sub-domene), določena ustrezna pravila za htaccess v imeniku forum (ki ste jih na primer tukaj.: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html če imate težave pošljite vaše dejanske. htacces vsebine in jaz vam bo dala popraviti eno).

Torej, to je začetek, da forum prevodi delo ustrezno. Pri tem je OK celotno vrstico, nato začnite vključevanju drugih delih - kot strani izven foruma, ki so podprte z vB: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Ali vbadvanced integracije. Tukaj je povezava za vbadvanced dinamičen: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Upoštevajte, da ni vse vbadvanced izdelke integracijo podpira prav zdaj - zato vas prosimo, je specifična.

Prosimo, da v prvem delu, nato pa drugi. Ne boste imeli, da delajo v drugi način. Base je: forum prevod deluje. Potem ste pripravljeni za integracijo drugih delov.

Tukaj smo, da vam pomaga Torej, vprašati, da dejansko stanje in tako naprej. Če se počutite bolje, kot da nekdo stori za vas - buy pravkar http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php in mi to naredil za vas. Preden misliš o tem buing - prosim, neobdelana točno vsa navodila - mi bo naredil prav isto, če kupite nadgradnjo storitev, bomo, samo praha ročno ...

Noob

Imam kupili nadgradnjo in upanje slišati od vas kmalu.

Poskušal sem nastavitev / forum in odstranite domeno in poskušal številne druge nastavitve, pa je to posledica teme, ki v prevodu, da se vrnete na domačo stran.

Predvidevam, da je to posledica / root. Htaccess in / forum. Htaccess

Quote Originally Posted by contemptx View Post
    Imam kupili nadgradnjo in upanje slišati od vas kmalu.

Poskušal sem nastavitev / forum in odstranite domeno in poskušal številne druge nastavitve, pa je to posledica teme, ki v prevodu, da se vrnete na domačo stran.

Predvidevam, da je to posledica / root. Htaccess in / forum. Htaccess
    Dobili smo eno nadgradnjo storitev, ne da bi odgovor z dostopom do podatkov - bomo poslali mail s preostalo. Če je tvoj odgovor prosim Ne moremo se posodablja brez dostopa

Rešeno Eno vprašanje ugotovila z integracijo vBAdvanced ti načrti morali biti - tudi rešiti in rešitev bo vključen v naslednji izdaji - tako da bo delo brez kakršnih koli sprememb.

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •