Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: Usodna napaka pri spletni izklopljen

Države

Default Usodna napaka pri spletni izklopljen

Hi. Ko sem admincp / setup / vrteti vaš vBulletin vklopite ali izklopite in jo spremenite v "off" in zaprite admincp in odjavo in nato ponovno vnesite URL za domačo stran, dobim:

Fatal error: Call na vbet_getSupportedTranslations undefined function () v ... / html / forum / includes / class_bootstrap.php (283): eval () 'd kode on line 9

Sem lahko spet prijavite v admincp in spremembe vBulletin on / off nazaj v "on", in nato odjavite in ponovno vnesite URL za domačo stran in ... domačo stran ponovno prikaže pravilno. Torej, problem se zdi, da se ukvarjajo z vrtenjem vBulletin off.

Tečem vBulletin Patch 4.0.0 Level 1 (Gold) in vBET 2.4.1 (aktiviran) brez vbseo (še).

Ali potrebujete dodatne podrobnosti ali pa ti veš, kaj je lahko narobe? Hvala!

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Raziskali bomo to in poskusite razmnoževati. Bomo stik z vami o tem vprašanju pozneje.

Tudi to vprašanje je približno brezplačno različico, tako da sem premakniti to delovno mesto z brezplačno različico sub-forum

PS.
    Prosimo, upoštevajte, da smo načrtovano sprostitev plačan prevod vBET 3.3.0, tako da brez različica ima nižjo prioriteto. Možno je, da bomo to vprašanje obravnava na naslednji teden. Upam, da je v redu za vas - za ta čas lahko onemogočite brezplačno različico, če to škoduje forum.

Države

Michał - Hvala. Jaz popolnoma podpora vaše focus o oprostitvi vBET 3.3.0.! Napaka kot… za 2.4.1 ni kritična mi pa lahko pomagajo pri odpravljanju težav kodo za 3.3.0.. Veselim se na plačilne kupec, takoj ko je 3.3.0 sprosti!

Popravljena - bodo vključeni v 2.4.2

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •