Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 19 od 19

Thread: Nič ne deluje.

Upokojeni;)

Hi
    Deluje tako. vBET je chcecking, če je ponudnik, ki je na voljo in je nastavljena ali izklop. To lahko delujejo tudi kot tj:
    Nastavite kvot za 2 M znakov na dan
    Uporabil sem 1 999 995 znakov. In 5 znakov je enaught narediti preskus, tako vBET omogočila ponudnika, vendar ni enaught prevesti stavek, tako vBET bo označil ponudnik dissable znova.

Brezupen

Nope. Mogoče, da. Lahko vidite, kaj je moj mejne in koliko se uporablja na moji strani Google API. Je bilo 26 %, ki je uporabljena, še na nadzorni plošči vbet, Googlov razpoložljivost nastavljena ne.

Brezupen

Jaz sem še zelo razočarano s to zdaj. Rabim nekaj pravilno podporo tukaj, prosim. Kjer je Michal?

Upokojeni;)

I lahko preverite dnevnike če PM dostopate do podrobnosti, da vaš forum ftp in nato bo izvem zakaj vBET je onemogočenje Google API v2

Brezupen

Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    I lahko preverite dnevnike če PM dostopate do podrobnosti, da vaš forum ftp in nato bo izvem zakaj vBET je onemogočenje Google API v2
    Hvala, PM, poslano z login podrobnosti.

Upokojeni;)

PM prejela, vendar prosimo, preberite PM - nekaterih dovoljenje problem, sem descibed v PM

Brezupen

Sem odgovoril na vaše PM.

Ampak moram reči, to je popolnoma nesmiselno! Imam vbet, ki se izvaja za 7 dni s plačano API iz google, in moj račun je že več kot 400 $! Fantje res potrebujete nekaj drugih načinov, ki so tukaj, saj nihče uporabi vbet s cenami, kot je ta. (In vem, da ni vbet je kriv za te cene, vendar pa bo ta izdelek zastarelih!) Ali imate, da mi poveš, kako lahko dobim to ceno popolnoma, brez izgubili funkcije, vbet je domnevam, da izpolnijo. Imam 2 vbet licence. Vendar bo ustaviti, z uporabo jutri, če ne dobijo ustrezne podpore tukaj zdaj. hvala.

Upokojeni;)

Zdaj, smo izvedbeni rešitev. Prevedeno besedilo bi bilo urejeno ro─ìno, uporabni┼íki ra─ìuni bu - tudi se iščejo nove prost prevod API's.

O geting cene navzdol, preberite to Objavi

EDIT
    Še vedno ne morete prijaviti
    Nazadnje urejal r.dziadusz; 06-02-12 pri 21:53.

Upokojeni;)

Noben odgovor, I bo ga označi rešiti, če imate še vedno vprašanja, pišite, I bo ga označi odprto znova

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •