Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1919

Tema: Nieko yra darbo.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labas
    It works like this. vBET yra chcecking, jei paslaugų teikėjas ir rinkinys yra įjungta arba išjungta. Taip pat ji gali veikti kaip t. y.:
    Jūs nustatyti kvotų 2 M simbolių per dieną.
    Naudojote 1 999 995 simbolių. Ir 5 simboliai yra enaught vBET leis teikėjas bandymo daryti, bet nėra enaught išversti sakinį, vBET pažymės teikėjas dissable dar kartą.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Nope. Negali būti, kad. Galite matyti, kas mano riba yra ir kiek naudoja mano Google API puslapyje. Ten buvo tik 26 % naudojamas, tačiau vbet valdymo skyde, Google prieinamumas yra nustatytas ne.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Aš esu gauti labai nusivylė su tai dabar. Reikia prašome tinkamą paramą čia. Kur yra Mikal?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Galite patikrinti iš rąstų jei PM pasiekti duomenis apie jūsų forumas ftp ir tada bus sužinoti kodėl vBET yra išjungti Google API v2

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Galite patikrinti iš rąstų jei PM pasiekti duomenis apie jūsų forumas ftp ir tada bus sužinoti kodėl vBET yra išjungti Google API v2
    Ačiū, PM išsiųstas su prisijungimo duomenys.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

PM gavo, bet prašome perskaityti PM - kai kurie leidimų problema, aš descibed jį į PM

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Aš atsakė į jūsų PM.

Bet aš turiu pasakyti, tai yra visiškai absurdiška! Turiu vbet veikia per 7 dienas su mokama API iš google, ir mano sąskaitą jau yra daugiau kaip $400! You guys tikrai reikia kai kurių kitais būdais, čia, nes niekas bus naudoti vbet su kainomis kaip šis. (Ir aš žinau, tai nėra vbet savo kaltės už šios kainos, tačiau tai padaryti šio produkto pasenusios!) Ar jūs turite pasakyti man, kaip aš galiu gauti ši kaina visiškai, neprarandant funkcijas, vbet yra tarkime, įvykdyti. Turiu 2 vbet licencijos. Tačiau bus sustabdytas, naudojant jį rytoj, jei nėra gauti tinkamą paramą čia dabar. ačiū.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Dabar mes yra įgyvendinimo tirpalą. Išverstą tekstą būtų redaguotą pakeisti pavadinimus, bu ų - taip pat mes ieškome naują nemokamą vertimo API's.

Apie geting kaina žemyn, prašome perskaityti šį paštu

EDIT
    Vis dar negalite prisijungti
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 06-02-12 prie 21:53.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Neatsako, aš bus pažymėti išspręsti, jei vis dar turite klausimų, prašome rašyti, aš bus pažymėti atviras dar kartą

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •