Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: 404s jezik? I updated moj htaccess in

Države

Default 404s jezik? I updated moj htaccess in

ID radi vedeli zakaj to je še vedno dogaja, to je za ustavitev, sem imel pod 50 napake na dan pred dodajanjem VBet: P zdaj sem imel 10000, in sem imel, da nameščen za manj kot 10 ur, lepo LEPO človek

Pravila so bili odstranjeni iz htaccess v sameday vprašanja začeli, tako svoje ne obstaja, in izbriše vse datoteke, Im ne zanima downloading pila: P Daj mi navodila zastajati to bs

Code:
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/z​h-C​N/f​100​/wh​at-​do-​you​-do​-ol​d-p​art​s-a​fte​r-y​ou-​upg​rad​e-y​our​-pc​-11​81/​?la​ngu​age​=fi  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​90/  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/u​k/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/v​i/f​42/​so-​i-g​ot-​som​e-n​ew-​gam​es-​i-w​ond​eri​ng-​127​2/?​lan​gua​ge=​cs  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/t​r/f​52/​tit​le-​col​or-​one​-ti​me-​cha​nge​-10​70/​?la​ngu​age​=bg  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/v​i/f​42/​so-​i-g​ot-​som​e-n​ew-​gam​es-​i-w​ond​eri​ng-​127​2/?​lan​gua​ge=​cs  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/t​r/f​52/​tit​le-​col​or-​one​-ti​me-​cha​nge​-10​70/​?la​ngu​age​=bg  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/i​d/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/s​l/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/h​u/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/d​e/f​100​/wh​at-​do-​you​-do​-ol​d-p​art​s-a​fte​r-y​ou-​upg​rad​e-y​our​-pc​-11​81/​?la​ngu​age​=fi  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/h​u/f​28/​min​ecr​aft​-se​rve​r-i​nfo​rma​tio​n-2​1/i​nde​x2.​htm​l?l​ang​uag​e=u​k  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/n​l/f​16/​ste​am-​con​tac​ts-​79/​ind​ex3​.ht​ml?​lan​gua​ge=​ar
    Nazadnje urejal vBET; 20-10-11 pri 13:39. Razlog: BBKoda dodano

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

živjo. Prosimo, upoštevajte, da to ni problem z vBET - ker imate vBET, odstranjen. To je vprašanje z iskalniki.

Kaj lahko narediš je:
    1. Čakati, dokler roboti, ki se spomniš tiste povezave bo ustaviti lezenjem, kot tiste, ne obstaja več.
    2. Dodaj .htaccess pravilo ki bo 301 preusmeriti vse take povezave do prvotne ne prevedeno stran

Prosimo, upoštevajte, je dovolj 2nd rešitev, saj bo roboti takoj (po 1. Obiščite) prepozna, da te povezave ne obstajajo več. Brez preusmeritev robota lahko veliko časa poskusite obiskati strani, misleč, da to je lahko na voljo le začasno.

Torej prosim dodajte vaš .htaccess pravila, kot je ta:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi|ht)/$ / [L,R=301]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi|ht)/(.*)?$ /$2 [L,R=301]
    Uporabite ga in preverite, eno od teh povezav so pravilno preusmerjenih. V primeru, da gre kaj narobe - samo pošljite celotno .htaccess vsebine, bomo ček to nastavljena na ustrezno mesto. Tudi lahko samo poskusil pisati v preusmeritev celoten URL, vendar to ne bi smelo biti potrebna. Prosim potrditi to rešili vprašanje.

Tudi Prosimo upoštevajte, da morate ta pravila samo za nekaj časa - dokler iskalniki ne bodo našli da URL ne obstaja v več. Tako lahko odstraniti teh pravil po nekaj časa.

Države

Kako dolgo se to zgodi za? Njeno bila nekaj dni in še vedno metanje več kot 3000 404s na dan, ki se zdi

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Lahko se celo nekaj mesecev. Ne morem vam povedati točno - odvisno za iskanje motorjev roboti ne nas.

Prosim samo uporabo preusmeritev pravila in vprašanje bo šlo Prav tako lahko samo prepovedujejo roboti iti prevedenih URLjev z robots.txt.
    Tako imate 2 enostavna rešitev:
    1. Preusmeriti robot, ko je prišel do zgodovinske povezave
    2. Prepovedano robot ho zgodovinske povezave

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •