I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: 404s për gjuhën? I përditësuar htaccess tim dhe

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2011
    Postime
    51

Default 404s për gjuhën? I përditësuar htaccess tim dhe

Id të doja të di pse kjo po ndodh ende ajo ka për STOP, kam pasur gabime në nën 50 ditë para se të shtoni vBET: P Tani kam pasur 10.000, dhe kam pasur që instalohet për më pak se 10 orë, njeri nice nice

Rregullat janë larguar nga htaccess the sameday çështjet filluar, kështu që nuk e tij atje, dhe unë fshihen të gjitha dosjet dhe Im nuk të interesuar në shkarkimit fotografi: P vetëm më jep udhëzime për të ndaluar këtë BS

Code:
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/z​h-C​N/f​100​/wh​at-​do-​you​-do​-ol​d-p​art​s-a​fte​r-y​ou-​upg​rad​e-y​our​-pc​-11​81/​?la​ngu​age​=fi  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​90/  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/u​k/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/v​i/f​42/​so-​i-g​ot-​som​e-n​ew-​gam​es-​i-w​ond​eri​ng-​127​2/?​lan​gua​ge=​cs  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/t​r/f​52/​tit​le-​col​or-​one​-ti​me-​cha​nge​-10​70/​?la​ngu​age​=bg  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/v​i/f​42/​so-​i-g​ot-​som​e-n​ew-​gam​es-​i-w​ond​eri​ng-​127​2/?​lan​gua​ge=​cs  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/t​r/f​52/​tit​le-​col​or-​one​-ti​me-​cha​nge​-10​70/​?la​ngu​age​=bg  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/i​d/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/s​l/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/h​u/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/d​e/f​100​/wh​at-​do-​you​-do​-ol​d-p​art​s-a​fte​r-y​ou-​upg​rad​e-y​our​-pc​-11​81/​?la​ngu​age​=fi  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/h​u/f​28/​min​ecr​aft​-se​rve​r-i​nfo​rma​tio​n-2​1/i​nde​x2.​htm​l?l​ang​uag​e=u​k  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/n​l/f​16/​ste​am-​con​tac​ts-​79/​ind​ex3​.ht​ml?​lan​gua​ge=​ar
    Fundit edituar nga vBET; 20-10-1113:39. Arsyeja: BBCode shtuar

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Ju lutem vini re se kjo nuk është çështje me vBET - për shkak se ju keni uninstalled vBET. Kjo është çështje me motorët e kërkimit.

Çfarë ju mund të bëni është:
    1. Prisni deri robots që kujtuar këto lidhje do të ndalet zvarritje atë si ata nuk ekziston më.
    2. Shto rregull. Htaccess e cila do 301 përcjellim të gjitha lidhjet e tilla te faqja origjinale nuk përkthyera

Ju lutemi vini re se zgjidhja 2 është këshilluar, sepse ajo do të bëjë robotët të njohin menjëherë (pas vizitës 1) se ato links nuk ekzistojnë më. Pa robot ridrejtimi mund të kohë shumë të përpiqet për të vizituar faqen e menduar se kjo mund të jetë i padisponueshëm vetëm të përkohshme.

Pra ju lutem shtoni në rregullat tuaja htaccess si kjo.:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi|ht)/$ / [L,R=301]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi|ht)/(.*)?$ /$2 [L,R=301]
    Përdorin atë dhe kontrolloni një nga ato lidhjet janë ata ridrejtuar saktë. Në rast se diçka shkon keq - ju lutemi dërgoni vetëm e tërë përmbajtja e htaccess ne do të kontrolloni a është vendosur në vendin e duhur.. Gjithashtu ju mund të përpiqet për të shkruar në URL ridrejtimi të tërë, por kjo nuk duhet të jetë e nevojshme. Ju lutem konfirmoni e bëri atë të zgjidhur këtë çështje.

Gjithashtu ju lutem vini re se keni nevojë për këto rregulla vetëm për disa kohë - deri në motorët e kërkimit nuk do të gjeni se URL nuk ekziston më. Kështu që ju mund të hiqni këto rregulla pas disa kohë.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2011
    Postime
    51

Sa kohë që kjo të ndodhë për të? Saj qenë disa ditë dhe e saj ende duke hedhur mbi 3000 404s dite duket

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ajo mund të jetë edhe pak muaj. Nuk mund t'ju them saktësisht - kjo varet për motorët e kërkimit nuk na robota.

Ju lutemi përdorni vetëm rregullat ridrejtimi dhe çështja do të jetë zhdukur Gjithashtu ju mund të ndalojnë robots për të shkuar në URL përkthyer nga robots.txt.
    Pra, ju keni 2 zgjidhje të lehtë:
    1. Redirect robot kur ai erdhi për lidhjen historike
    2. Robot ndaluar për të ho me lidhje historike

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •