Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 4 od 4 FirstFirst ... 234
Rezultati 31 do 40 od 40

Thread: Glavna vprašanja prevajanja

Upokojeni;)

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Moram nadgraditi na beta, da bi poskušali rešiti moje vprašanja, vendar se zdi, da nisem dobili prevode iz Microsoft?

Tukaj je Micorsoft trgih rezultat:

Sem dvojni chaecked imam ID MS pravilen!
    Vaš Microsoft prevod API ID je pravilna, te vrste napaka se pojavi tukaj: MSDN-vprašanje Prosimo, da ga preberete. Ampak vaš google preizkus izgleda dobro. Tudi če ste pm vaš račun acces sem si za vse notranje težave
    Nazadnje urejal r.dziadusz; 03-10-11 pri 08:45.

Brezupen

Vidim, vendar sem vedno uporabite google določena in z uporabo API v2, tako da bi jaz vedno hit moje meje? Imam tudi ggogle api v2 kot odkrivanje

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Ali sem vas pravilno razumel - niste uporabili Microsoft? To ni bil nikoli vključen, na vašem forumu? Prosimo, upoštevajte, da Microsoft so mesečne omejitve, tako da vas dosežejo limit boste morali počakati do naslednje časovno obdobje. To ni dnevni limit. Ampak, če ste nikoli ne uporablja Microsoft, preden potem ne bi dosegli mejo. Prosim pojasni - ga ne uporabljajo zdaj ali ga niste uporabljati na vseh.

Brezupen

Michael, jaz sem trenutno ne uporabljajo Microsoft, sem vBET nastavljena na Samo Uporabi Google, zaznavanje Google API V2, uporabite Google API V2, pred tem uporabljene i V1, teče povezavo za Microsoft sedaj proizvaja prevod vendar je redko, če menijo, ste rekli, da so mesečne omejitve potem seveda moje meje ne bi smelo biti še obnovljena do 1. november.

Brezupen

Imam moje običajne omejitve za google nastavljena na 100.000 perday tako z moje nastavitve zgoraj, ko sem dosegel, da je meja in ni več dobili rezultate od plačanih google bi brezplačno API potem začnejo s proizvodnjo rezultate?

Michael, jaz sem trenutno ne uporabljajo Microsoft, sem vBET nastavljena na Samo Uporabi Google, zaznavanje Google API V2, uporabite Google API V2, pred tem uporabljene i V1, teče povezavo za Microsoft sedaj proizvaja prevod vendar je redko, če menijo, ste rekli, da so mesečne omejitve potem seveda moje meje ne bi smelo biti še obnovljena do 1. november.
    Omejitve niso na naši strani ampak na strani Microsoft. Informacije, da je mesečna omejitev je vzeta iz tu: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    Ant imaš prav sem naredil majhno napako - popolne informacije:
    Obseg omejitev prostega uporabo, na 4 milijone znakov na mesec in ne več kot 400K na uro
    Torej imate tudi urne mejne vrednosti. Žal mi je za malo dezinformacije - jaz bi ga prebral bolj natančno. Ali Microsoft so vse druge omejitve - se posvetujte z Microsoft. V tem trenutku ne poznam o drugih omejitev. Če imaš obrazec sporočilo o napaki Microsoft potem to pomeni, da boste dosegli nekatere svoje meje. Prosimo, stik z Microsoft za podrobnejše informacije - to je, da jih kdo vam daje napak za ustrezno zahtevo. Ne morem razložiti. To je 3. stranka. V primeru napačnega ključno sporočilo o napaki je drugačen, kar lahko preprosto preverite.

Prav tako upoštevajte, da se nima za 1. november - ne vemo, podrobnosti o tem, kdaj se je začelo novo obdobje. Ali je na koledarski mesec, ali pa je vsota zadnjih 30 dni, ali kako drugače ... Res nimam pojma, kako ga upravljati Microsoft - se posvetujte z Microsoft, če je potrebnih več podrobnosti. Kakorkoli že, če je oblika zadnjih 30 dni, potem bi vam omogočajo, vsak dan, da so nove zahteve (če niste uporabili celotno mejo v enem dnevu).
    Nazadnje urejal vBET; 04-10-11 pri 00:15.

Imam moje običajne omejitve za google nastavljena na 100.000 perday tako z moje nastavitve zgoraj, ko sem dosegel, da je meja in ni več dobili rezultate od plačanih google bi brezplačno API potem začnejo s proizvodnjo rezultate?
    No V tem trenutku vBET prosi za prevod le en ponudnik (odvisno od vaše konfiguracije forumu). Če je napaka v odgovor mi ne sprašujte drugih storitev. Ustvarite lahko nova funkcija zahteva za to, če menite, da je pomembno.

Brezupen

Michael Ok, bom začela funkcija zahteva, lahko označite to nit rešiti zame, saj ne služi več nobenemu namenu

OK tako - označena rešiti

Upokojeni;)

Začetek Prevod MS
    Rezultat testa: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Test napaka:
    Povezava čas (ms): 237,756103516
    Poskusil sem, da razišče te napake bolj previdno, vendar je nemogoče.
    Moraš se vprašati Microsoft sami, saj bi lahko tudi notranje microsoft vprašanje, če ste prepričani, da ni dosegla svoje omejitve:
    Če želite to narediti, da se nam pišite na email: mtcont@microsoft.com
    Opišite vašo težavo - uporaba napako iz testa
    Pošljite Microsoft Prevajalska API ID - To je predvsem način, ne morem storiti sam
    Napišite vaš obsega prevodov, pošljejo službi v znake ali MB/uro in jezerska postrv ali MB/dan
    Nazadnje urejal r.dziadusz; 05-10-11 pri 11:16.

Strani 4 od 4 FirstFirst ... 234

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •