Vaš Microsoft prevod API ID je pravilna, te vrste napaka se pojavi tukaj: MSDN-vprašanje Prosimo, da ga preberete. Ampak vaš google preizkus izgleda dobro. Tudi če ste pm vaš račun acces sem si za vse notranje težave
Vaš Microsoft prevod API ID je pravilna, te vrste napaka se pojavi tukaj: MSDN-vprašanje Prosimo, da ga preberete. Ampak vaš google preizkus izgleda dobro. Tudi če ste pm vaš račun acces sem si za vse notranje težave
Nazadnje urejal r.dziadusz; 03-10-11 pri 08:45.
Vidim, vendar sem vedno uporabite google določena in z uporabo API v2, tako da bi jaz vedno hit moje meje? Imam tudi ggogle api v2 kot odkrivanje
Ali sem vas pravilno razumel - niste uporabili Microsoft? To ni bil nikoli vključen, na vašem forumu? Prosimo, upoštevajte, da Microsoft so mesečne omejitve, tako da vas dosežejo limit boste morali počakati do naslednje časovno obdobje. To ni dnevni limit. Ampak, če ste nikoli ne uporablja Microsoft, preden potem ne bi dosegli mejo. Prosim pojasni - ga ne uporabljajo zdaj ali ga niste uporabljati na vseh.
Michael, jaz sem trenutno ne uporabljajo Microsoft, sem vBET nastavljena na Samo Uporabi Google, zaznavanje Google API V2, uporabite Google API V2, pred tem uporabljene i V1, teče povezavo za Microsoft sedaj proizvaja prevod vendar je redko, če menijo, ste rekli, da so mesečne omejitve potem seveda moje meje ne bi smelo biti še obnovljena do 1. november.
Imam moje običajne omejitve za google nastavljena na 100.000 perday tako z moje nastavitve zgoraj, ko sem dosegel, da je meja in ni več dobili rezultate od plačanih google bi brezplačno API potem začnejo s proizvodnjo rezultate?
Omejitve niso na naši strani ampak na strani Microsoft. Informacije, da je mesečna omejitev je vzeta iz tu: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
Ant imaš prav sem naredil majhno napako - popolne informacije:
Torej imate tudi urne mejne vrednosti. Žal mi je za malo dezinformacije - jaz bi ga prebral bolj natančno. Ali Microsoft so vse druge omejitve - se posvetujte z Microsoft. V tem trenutku ne poznam o drugih omejitev. Če imaš obrazec sporočilo o napaki Microsoft potem to pomeni, da boste dosegli nekatere svoje meje. Prosimo, stik z Microsoft za podrobnejše informacije - to je, da jih kdo vam daje napak za ustrezno zahtevo. Ne morem razložiti. To je 3. stranka. V primeru napačnega ključno sporočilo o napaki je drugačen, kar lahko preprosto preverite.Obseg omejitev prostega uporabo, na 4 milijone znakov na mesec in ne več kot 400K na uro
Prav tako upoštevajte, da se nima za 1. november - ne vemo, podrobnosti o tem, kdaj se je začelo novo obdobje. Ali je na koledarski mesec, ali pa je vsota zadnjih 30 dni, ali kako drugače ... Res nimam pojma, kako ga upravljati Microsoft - se posvetujte z Microsoft, če je potrebnih več podrobnosti. Kakorkoli že, če je oblika zadnjih 30 dni, potem bi vam omogočajo, vsak dan, da so nove zahteve (če niste uporabili celotno mejo v enem dnevu).
Nazadnje urejal vBET; 04-10-11 pri 00:15.
Michael Ok, bom začela funkcija zahteva, lahko označite to nit rešiti zame, saj ne služi več nobenemu namenu
Poskusil sem, da razišče te napake bolj previdno, vendar je nemogoče.Začetek Prevod MS
Rezultat testa: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test napaka:
Povezava čas (ms): 237,756103516
Moraš se vprašati Microsoft sami, saj bi lahko tudi notranje microsoft vprašanje, če ste prepričani, da ni dosegla svoje omejitve:
Če želite to narediti, da se nam pišite na email: mtcont@microsoft.com
Opišite vašo težavo - uporaba napako iz testa
Pošljite Microsoft Prevajalska API ID - To je predvsem način, ne morem storiti sam
Napišite vaš obsega prevodov, pošljejo službi v znake ali MB/uro in jezerska postrv ali MB/dan
Nazadnje urejal r.dziadusz; 05-10-11 pri 11:16.