חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 4 של 4 Firstראשון ... 234
תוצאות 31 עד 40 של 40

אשכול: תרגום סוגיות מרכזיות

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

Quote פורסם במקור על ידי Simon Lloyd View Post
    אני צריך לשדרג בטא כדי לנסות לפתור את הבעיות שלי, אבל נראה כי אני לא מקבל תרגומים של מיקרוסופט?

הנה מבחן התוצאה Micorsoft:

אני כפול chaecked יש לי מזהה MS הנכון!
    שלך מזהה api של Microsoft תרגום נכון, סוג זה של שגיאה מופיע כאן: בעיה msdn נא קרא אותו. אבל את מבחן גוגל נראית טוב. גם אם אתה pm שלך גשה חשבון יכול לחפש עבור כל בעיה פנימית
    נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 03-10-11 ב 08:45.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

אני רואה אבל יש לי תמיד השתמש google ערכת באמצעות api v2 אז אני תמיד שירביץ הגבול שלי? יש לי גם v2 api של ggogle כמו זיהוי

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

האם אני מבין תיקון - לא להשתמש ב- Microsoft? הוא לא היה מעולם לא מופעל, בפורום שלך? נא שים לב כי Microsoft יש מגבלות חודשי, כך של שתגיע מגבלת שלך יש להמתין עד פרק הזמן הבא. אין מגבלה יומית. אבל אם מעולם לא השתמשת Microsoft לפני לאחר מכן אתה לא אמור למגבלה. נא להבהיר - אתה לא משתמש בו כעת או לא להשתמש בה בכלל.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

מיכאל, אני כרגע לא משתמש Microsoft, יש לי vBET בחר השתמש Google בלבד, איתור גוגל API V2, השתמש גוגל API V2, לפני השתמשתי V1, פועל הקישור עבור Microsoft מייצרת כיום תרגום אך שלו ההפכפכים, אם אתה סבור שאתה אומר הם מגבלות חודשיים ואז כמובן מגבלות שלי אמור לא עדיין ניתן לאפס עד-1 בנובמבר.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

יש לי שלי מגבלת תווים עבור גוגל כ- 100,000 perday כך עם ההגדרות שלי מעל כאשר ניתן להגיע בה להגביל ולקבל עוד תוצאות מ- google בתשלום APIs חינם לאחר מכן מתחיל מניבות תוצאות?

תאריך
    אוקטובר 2009

מיכאל, אני כרגע לא משתמש Microsoft, יש לי vBET בחר השתמש Google בלבד, איתור גוגל API V2, השתמש גוגל API V2, לפני השתמשתי V1, פועל הקישור עבור Microsoft מייצרת כיום תרגום אך שלו ההפכפכים, אם אתה סבור שאתה אומר הם מגבלות חודשיים ואז כמובן מגבלות שלי אמור לא עדיין ניתן לאפס עד-1 בנובמבר.
    הגבולות הם לא בצד שלנו אבל מצד Microsoft. המידע כי קיימת מגבלה חודשית נלקח מכאן: InvalidOperationException:: ID=3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    נמלה אתה צודק שעשיתי טעות קטנה - המידע המלא הוא:
    הגבלות אמצעי אחסון חינם להשתמש, ב 4 מיליון תווים חודש, לא יותר מ- 400 K ש ח לשעה
    אז לך גם מגבלות שעתי. מצטער דיסאינפורמציה קטן - אני צריך לקרוא אותו בתשומת לב רבה יותר. Microsoft יש גבולות אחרים - נא לבקש מ- Microsoft. ברגע זה אני לא מודע אודות מגבלות אחרות. אם קיבלת הודעת שגיאה בטופס Microsoft לאחר מכן פירוש שתגיע כמה מגבלות שלהם. נא צור קשר עם Microsoft לקבלת מידע מפורט יותר - היא אותם מעניקה לך שגיאה עבור הבקשה המתאים. אני לא יכול להסביר אותם. זהו צד שלישי. במקרה של טעות שגיאה מפתח ההודעה היא שונה מה באפשרותך פשוט לבדוק.

כמו כן אנא שים לב כי הוא לא חייב להיות-1 בנובמבר - איננו יודעים פרטים אודות כאשר החלה תקופה חדשה. זה בחודש לוח שנה, או שהוא סכום של 30 הימים האחרונים, או בדרך אחרת... באמת יש מושג כיצד Microsoft לנהל אותו - נא בקש Microsoft אם דרושים פרטים נוספים. בכל מקרה אם הוא טופס 30 הימים האחרונים לאחר מכן אותו תאפשר לך כל יום כדי לבצע בקשות חדשות (אם אתה לא משתמש מגבלת כולו ביום אחד).
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 04-10-11 ב 00:15.

תאריך
    אוקטובר 2009

יש לי שלי מגבלת תווים עבור גוגל כ- 100,000 perday כך עם ההגדרות שלי מעל כאשר ניתן להגיע בה להגביל ולקבל עוד תוצאות מ- google בתשלום APIs חינם לאחר מכן מתחיל מניבות תוצאות?
    לא. ברגע זה vBET שואל לתרגום ספק אחד בלבד (בהתאם לתצורה שלך בפורום). אם קיימת שגיאה בתגובה ולא מבקשים ספק אחר. באפשרותך ליצור בקשה בתכונה חדשה זו אם אתה מרגיש חשוב.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

אישור מיכאל, אתחיל בקשה תכונה, באפשרותך לסמן הליך משנה זה פתר לי היא משרתת עוד לכל מטרה

תאריך
    אוקטובר 2009

אוקיי אז - מסומן דוגמות

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

החל בתרגום מבחן MS
    מבחן התוצאה: ï »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    מבחן השגיאה:
    חיבור זמן (ms): 237.756103516
    ניסיתי לחקור שגיאה זו בתשומת לב רבה יותר אבל זה בלתי אפשרי.
    אתה חייב לשאול Microsoft בעצמך, becouse זה יכול גם להיות בעיה פנימית של microsoft, אם אתה בטוח שלא שתגיע למגבלות שלך:
    לעשות בו נא לכתוב דוא ל: mtcont@microsoft.com
    תאר את הבעיה - השתמש שגיאות מהבדיקה
    שלח את מזהה API תרגום של Microsoft -זהו בעיקר דרך אני יכולה לעשות זאת בעצמי
    לכתוב את עוצמת הקול של תרגומים שנשלחו לשירות תווים או מגה-בתים/שעה תווים או מגה-בתים/יום
    נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 05-10-11 ב 11:16.

דף 4 של 4 Firstראשון ... 234

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •