Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: Ne morejo oddati komentarja o izdelkih CMS

Države

Default Ne morejo oddati komentarja o izdelkih CMS

To je bilo prej poročali tukaj, ampak novo nit zdi, da je v redu:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...slating-2.html

Imam ta problem še enkrat, če ne dovoljuje Za komentiranje člankov na CMS. V konzoli napaka Firefox, kaže to sporočilo, ko poskušajo zapustiti komentar:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") je nična

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

V tem trenutku ni podprta. Prizadevali si bomo za podporo [Lang] tudi za izdelke CMS. Mislim, da je bilo nekaj vprašanje, preden smo zapustili in ga kot ni potrebna, vendar jo bom še enkrat preverite in videli, kaj se zgodi tam.
    Michał (vBET) je sedaj na počitnicah in on se bo v ponedeljek. Bom poskusil najti rešitev za vas.

PS Pravkar sem preizkušen CMS članek z lang BBCode dodano ročno in ga prevaja v redu. Prosimo, da se preizkus članek z lang in langtitle BBCode dodano ročno in preverite, kako se obnaša. Mogoče, ko ste spremenili že obstoječo članek je vzeta iz predpomnilnika vBulletin in sprememb ni bilo priznano.

Države

Ne gre za prevajanje CMS člankov. Komentarji na članke CMS ne more biti objavljen na vse, tudi če so v našem jeziku mesto privzete.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

lahko prilepite sem vse url na to stran, če ga lahko test?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Ok sem moral preveriti, da večkrat, ampak sem bil sposoben razmnoževati. To je vBET bug. Če je uporabnik, ki svoje privzeto jeziku, ki ni jezik forum, potem vBET dodaja dodatno možnost za urednik. Tukaj smo pozabili, da preverijo to stanje in mi vedno dodamo nekaj Script Java, tudi če je bila opcija ni dodal - to je vzrok za izdajo.

Za hitro popraviti prosim:
    1. Pojdi v Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager
    2. Najdi imenom plugin: Handle privzeti jezik za članku komentarji CMS
    3. To Edit - iskanje:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4. Zamenjajte z:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    To je preizkušen in bodo vključeni v naslednji izdaji. Prosimo, potrdite, da je to pomagalo.

Države

To določi delal veliko in lahko sedaj komentirati člankov CMS znova. Veliko delo pri iskanju tega problema!

Upokojeni;)

Bili smo veseli, da vam pomaga, za katero koli drugo vprašanje ste več kot dobrodošli, da vprašati.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •