مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : آیا می توانم نظرات در مقالات CMS را ارسال کنید

عضو

Default آیا می توانم نظرات در مقالات CMS را ارسال کنید

این امر در اوایل در اینجا گزارش شده است اما یک موضوع جدید به نظر می رسد به منظور :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...slating-2.html

من دوباره این مشکل که در آن اجازه نمی دهد برای ارسال نظرات به مقاله CMS. در فایرفاکس کنسول خطا ، آن را نشان می دهد این پیام وقتی که در تلاش برای ترک نظر :

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") null است.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

در این لحظه آن را پشتیبانی نمی. ما کار خواهد کرد برای حمایت از [زبان] همچنین برای مقالات CMS. گمان می کنم برخی از مسئله وجود دارد قبل از ما به سمت چپ و آن را به عنوان مورد نیاز نیست ، اما من دوباره آن را چک کنید و ببینید چه اتفاقی می افتد وجود دارد.
    میشل (فعال تصدی) در تعطیلات است و او در دوشنبه باشد. من سعی خواهد کرد که راه حل را برای شما پیدا.

PS من فقط آزمایش CMS مقاله با زبان BBCode روشن دستی اضافه شده و آن را خوب ترجمه. لطفا مقاله تست را با زبان و langtitle BBCode روشن افزود دستی و بررسی چگونگی رفتار. شاید زمانی که شما تغییر در حال حاضر ماده موجود در آن را از کش اصلی گرفته شده و تغییرات به رسمیت شناخته شد.

عضو

این در مورد ترجمه مقالات سیستم مدیریت محتوا نیست. نظرات در مقالات CMS می تواند ارسال شده در همه ، حتی زمانی که آنها در زبان سایت ما به طور پیش فرض هستند.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

می تواند شما را پیست کنید اینجا هر URL این صفحه تا به حال وقتی که من می توانید آن را تست؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

خوب من تا به حال آن را چندین بار چک کنید ، اما من قادر به تولید مثل است. این مشکلات را فعال تصدی است. اگر کاربر تنظیم زبان پیش فرض خود را به غیر از زبان انجمن ، و سپس فعال تصدی می افزاید : گزینه های اضافی برای سردبیر. در اینجا ما به بررسی این وضعیت را فراموش کرده و ما همیشه اضافه کردن برخی از اسکریپت های جاوا حتی اگر گزینه اضافه شده بود -- این است که علت این مسئله است.

برای تعمیر سریع لطفا.
    1. برو به Admin CP --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین
    2. پیدا کردن پلاگین به نام : دسته زبان پیش فرض برای نظرات CMS مقاله
    3. ویرایش آن ها -- پیدا کردن :
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4. به جای توسط :
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    این تست شده و خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است. لطفا تأیید کنید که از آن کمک کند.

عضو

این تعمیر کار می کرد و می تواند در حال حاضر در مقاله CMS نظر دوباره. کار بزرگی در پیدا کردن این مشکل!

بازنشسته ؛)

ما به شما کمک کند ، خوشحال بودند برای هر مسئله دیگر شما بیشتر از استقبال برای پرسیدن.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •