Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 30

Thread: Google Email Opozorilo: Googlebot našli izjemno veliko število spletnih naslovov na vaši strani

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Brezupen

Exclamation Google Email Opozorilo: Googlebot našli izjemno veliko število spletnih naslovov na vaši strani

Google Email Opozorilo: Googlebot našli izjemno veliko število spletnih naslovov na vaši strani

Prejel sem to e-pošto (opozorilo) iz Googles Webmaster Tools

Upoštevajte, da nimam vBSEO Installed.

Želim popraviti za ta problem pred google znižuje moje strani čin ali me prepoved v celoti, je moj adsense prihodki že zmanjšal za polovico in Google Bots so dobesedno napadel svojo spletno stran.

http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Sem poslal email vsem administratorji vBET v PM, kot je zahteval, ne morem javno objavite email, kot bi morali vedeti, saj je v nasprotju Googles TOS z mojim Lokalni zakoni o zasebnosti, kot bi bil prepričan, prepoved za moj račun Google Adsense, da ne t vprašati.

Moram takoj popraviti za ta problem brez odlašanja, to je 3 dni, da sem govoril o tem v zgornjo povezavo.

Regards

Države

Mislim, da je razlog, da omogočite, vseh 52 jezikih
    Menim, da lahko, če VBE da jezikih requst kot ajax s klikom langages in tanke bi omogočila povezave do drugih jezikih pomoč na tem

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by yahoooh View Post
    Mislim, da je razlog, da omogočite, vseh 52 jezikih
    Menim, da lahko, če VBE da jezikih requst kot ajax s klikom langages in tanke bi omogočila povezave do drugih jezikih pomoč na tem
    Št to ni razlog. Naša in veliko drugih forumih so vključene vse jezike in je v redu. Torej, lahko uporabite čim več jezikih, kot lahko. Vprašanje je nekje drugje in v tem trenutku vemo, 2 različni razlogi za to.

IZDAL:
    Zdaj vemo več razlogov, Zato prosim Odpri svojo nit, in da nam mail z Google
    Nazadnje urejal vBET; 16-01-11 pri 21:43.

Brezupen

jaz zaslužiti isto opozorilo in imam samo 12 jezikih omogočeno

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    jaz zaslužiti isto opozorilo in imam samo 12 jezikih omogočeno
    Hi - prosimo, ustvarite novo temo o vaši isue s svojim email. Imaš različne lniks in mi Kow 2 zaradi tega vprašanja. Za pomoč pri moramo vedeti, vaš primer. Zato prosim odprite novo temo o tem, mi pa vam bo pomagal

mario06 - Jaz sem samo v času preverjanja vaše povezave. Dal vam bom odgovoriti v kratkem času

Prosimo, upoštevajte, da se, kot smo že opisano - Naše osebje je na voljo za začetek dela ob izdaji nove označili, ko prispe v obliki novih niti o tem vprašanju. V nasprotnem primeru ne bomo mogli upravljati, in smo o tem obvesti naše stranke, da mora odpreti svoje novo temo o svojem vprašanju. Tako kot si naredil in zdaj smo sposobni, da vam pomaga
    Nazadnje urejal vBET; 16-01-11 pri 20:19.

Hi

Eden od razlogov (ne bo drugih - še vedno med preiskavo) vaše vprašanje je bilo, da se boste lahko kazalo na primer strani kot član straneh. Tisti, niso pomembni in večina držav strani so v istem 99% - samo z uporabniškim imenom države razlikuje. Torej, ko se je dodatno preveden ste naredili 52-krat več takih strani, ki so skoraj enake (isti strani, vsebina po prevodu bo dala enako prevedene vsebine). Smo uradno svetujemo, da blokira nepomembno strani z robot.txt - tukaj boste našli, kako to storiti: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Prosimo, upoštevajte, da se bo to, da te strani izginejo indeks obliki Google in to je dobro za vaše SEO, saj bo Google videli in indeks samo ustrezne strani z ustrezno vsebino.

Prav tako, kot vidim, ste naredili spremembe, ker Google ustvari to e-pošto, saj, kot vidim si blokiral član strani za goste. To rešuje tudi ta del vprašanja. Še vedno, če želite videti gost član strani, vendar Google ne indeksa, ki ga - šele raba robots.txt za to

Vidim, da obstajajo tudi povezave za arhiv in teme - bom za analizo te pravice zdaj

Hi še enkrat

Mislim, da vem, kaj je mogoče drugega razloga - kot sem videti na zastave povezav ni nobene povezave, ne da bi language = na vseh ... Prosim povej, kaj je privzeta forum jezik - bi morala za ta jezik povezave ne language = zato, ker sedaj vsake strani imate podvojene za Google. Ko URL za normalno in drugič z jezika YOUR_DEFAULT_LANGUAGE =.

Prav tako povejte, ste spremenili naše predloge imenom vbenterprisetranslator_flag? Moramo vedeti, je vBET bug ali spremembe, ki jih stranka.

Razlog Mislim, da bi bila lahko tudi (ne more preveriti sedaj pa že imamo TODO nalogo, ki bo omogočil, da preverite v prihodnosti), ki jo je pravkar očistiti predpomnilnik in tam je bil problem z povezavo Google - v tem primeru straneh ustvarjajo brez vsebine ( ker prevod ni pridobljena) in dobesedno vsebina je enaka za vse prevode. Ampak takšne stvari se zgodi, če so začasno in če vas ne blokira Google ti sama izgine - to so vprašanja, med vašim in Google strežnik in vBET ne more nič s tem. Ne povem, da je bil razlog. Mislim, da bi se lahko. Kot sem že išče na povezave, ki jih Google ne vidim opisano vprašanje sploh. Torej bi to lahko bilo.

Still - prosimo, odgovorite na vprašanja o privzeti jezik in predlogo.

Brezupen

Edina stvar, ki je bil izključen je bil italijanski jezik (sem je vključen), saj je materni jezik forumih nisem mislil, da važno tako ali tako sem bil dober, saj pred letom dni, da kaj se zdaj?

Tukaj je primer (vaše spletne strani), kaj mislim, ko rečem učinkovit indeksiranih objav.

Pred vBET (učinkovit forum indeksiranih stats):

Po vBET (ni učinkovit forum indeksirana stats):

Kaj sem hotel povedati je, da so 52x jezik prevedene prispevke zdaj šteje podvojene prispevke pod imenom Google. Email je samoumevne

V svojimi besedami, ko sem rekel bot napad Mislim, če imate 300 Google bote močno lezenjem vaši spletni strani ob istem času prehranjevanja in solzenje proč na pasovno širino, ram in cpu in povzročajo forum stojnicah. In ga je napisal v pismu, v nadaljevanju bolj profesionalen način, ampak pomen je sicer enak.

Uradni Google E-pošta:
    Googlebot težave pri preiskovanju vsebine vašega mesta http://mysite.com/.
    Googlebot naletel izjemno veliko število povezav na vaši spletni strani. To lahko nakazuje problem z URL vaše strani strukture. Googlebot lahko po nepotrebnem se plazil veliko število različnih spletnih naslovov, ki kažejo na enako ali podobno vsebino, ali plazil dele vaše spletne strani, ki niso namenjena za plazil po Googlebot. Kot rezultat lahko Googlebot porabi precej več pasovne širine, kot je potrebno, ali morda ne bo mogel v celoti indeksirati vsebine na vaši strani.

Si prebral, kaj podpirajo Google ekipa me je napisal? -> Na splošno je to sporočilo prikazano, ko smo odkrili, relativno veliko število URL-jev za vašo spletno stran.

Si napisal vse in nič, ker ne razumem vašega angleško, samo dajte mi popraviti v preprostih korakih, kot so;
    1. Ali to
    2. Ali, da je
    3. In to
    itd

Regards
    Nazadnje urejal mario06; 17-01-11 pri 22:44.

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Edina stvar, ki je bil izključen je bil italijanski jezik (sem je vključen), saj je materni jezik forumih nisem mislil, da važno tako ali tako sem bil dober, saj pred letom dni, da kaj se zdaj?
    To je samo nasvet iz naše ekipe, ki je, ne da bi ta zastava uporabniki niso mogli obrniti nazaj v izvirni jezik, ko kliknejo na nekaj zastavo. Zato je pametno, da zastavo za privzeti jezik

Tukaj je primer (vaše spletne strani), kaj mislim, ko rečem učinkovit indeksiranih objav.

Pred vBET (učinkovit forum indeksiranih stats):

Po vBET (ni učinkovit forum indeksirana stats):

Kaj sem hotel povedati je, da so 52x jezik prevedene prispevke zdaj šteje podvojene prispevke pod imenom Google. Email je samoumevne
    To je NE res. Imate vprašanja s vaš forum. Ste pretrgali arhiva - in večina povezave, ki jih je dobil od Googla v e-pošti, so o tem arhiv. Ste popolnoma prezrta našo podporo - nisi odgovoril na vprašanja o različici in vedno povedati, kaj si mislim in kaj ni res. Če želite rešiti težavo, prosimo, praha našo podporo namige. Povprašali smo ga o vašem vB različico, ker imate pokvarjen arhiv. Je pa podpira 3.8 ali nekaj ni podprta različica? Vemo, da je arhiv je razdeljeno na 3.6 ker vBulletin napako. To vam daje tisoče ne deluje povezave in imaš iz Google e-pošto o napačne povezave. Namesto poslušajte našo podporo in sodelovanje morate vedno povedati nekaj smešno idejo in mislite, da je pomembno, da ga v red.
    Kakšen je vaš namen tukaj? Želite našo podporo za rešitev vaše vprašanje ali ste samo poskuša prestrašiti druge? Ker, če želite rešiti tega vprašanja vas prosimo, sodelujejo z našo podporo.

Tudi o tem slika, ki jo je dal - to je vaša napačne razlage. Google ne skrbi število delovnih mest, je razvidno iz foruma. In to ne skrbi glede tega. To je zato, ker Google indeksira vse strani, ki niso blokirana! Na forum ste član strani, skupine, morda barja, albumov in tako naprej ... in tako naprej ... Prav tako lahko forum ima veliko drugih plugins, ki ustvarja dodatne strani (kot je arkadna).
    Zato prosimo, da razumete: ste narobe. Google ne zdi prevedeno vsebino, kot podvajanje. Imate vprašanje s svoj forum in smo ugotovili področja možnega vzroka. Zato prosim - neobdelana naša navodila / vprašanja. V nasprotnem primeru se lahko ta označena kot rešen, saj se vam zdi, se ne zanima z našo podporo, tako kot ponoviti tisto, kar si zmotno mislijo - smo že prebral to - ni bilo treba ponoviti še enkrat. To ni res. Prosimo, da se osredotočajo na reševanje vaše vprašanje, če želite, da je treba rešiti. Prosimo, da odgovorite na vprašanje in obdržati pozornost na vaš arhiv.

Uradni Google E-pošta:
    Googlebot težave pri preiskovanju vsebine vašega mesta http://mysite.com/.
    Googlebot naletel izjemno veliko število povezav na vaši spletni strani. To lahko nakazuje problem z URL vaše strani strukture. Googlebot lahko po nepotrebnem se plazil veliko število različnih spletnih naslovov, ki kažejo na enako ali podobno vsebino, ali plazil dele vaše spletne strani, ki niso namenjena za plazil po Googlebot. Kot rezultat lahko Googlebot porabi precej več pasovne širine, kot je potrebno, ali morda ne bo mogel v celoti indeksirati vsebine na vaši strani.
    Točno tako! STE NAROBE STRUKTURA! STE NAROBE VSEBINO! in mi je napisal, da vam že na samem začetku (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Imate zrušil arhiv, kjer je na tisoče povezav ne deluje! Zato prosim začnete uporabljati našo podporo, ki ste prosili, namesto da poskuša prestrašiti naše uporabnike. Kaj pričakujete od nas, ko zaprosi za pomoč, in jo prezreti?

Si napisal vse in nič, ker ne razumem vašega angleško, samo dajte mi popraviti v preprostih korakih, kot so;
    1. Ali to
    2. Ali, da je
    3. In to
    itd

Regards
    Tukaj imaš natančne informacije, ki bi morali blok član strani in kako to storiti:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Tukaj imaš informacije, da je strmoglavilo vaš arhiv, vprašanje o vaši različici vBulletin in kaj storiti, če ni podprta različica:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    To je zelo natančna navodila - povejte, katero različico vBulletin uporabljate.

In tukaj imaš informacije, ki jih pravkar ne bi smeli storiti ničesar, pri objavah, ki so zelo kratki (samo 1 stavek), ker je to vprašanje vsebine ne vBET. Kdaj bo vsebina dobili več (uporabniki bodo dobili odgovorov) bodo tisti strani, vsebina ni več podoben:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Torej:
    1. Naj bo vaš član strani blokiral na način, kot si jo je dala v zadnjem času (samo za registrirane uporabnike) ali z robots.txt, kot je opisano tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Preverite v Webmaster Tools ni vaš "3 obiski za Guest" mod je Google shrani - preverite, kako Google si oglejte forum, tako da URL na nekatere nit. Preverite, večkrat (ne morem povedati, ne bo Google uporablja isti IP za vsako preverjanje). Na ta način boste lahko res prepričani, da je mod razen za robote.
    3. Ste zdrobljen arhiv - povejte, katero različico vBulletin uporabljate?
    4. Za kratek teme, si lahko samo dati nekaj več odgovorov tam (različne seveda) ali pa samo da ostane, kot je upal, da bodo ljudje odgovor tiste teme.

PS.
    Prosimo, da moje opravičilo za zamudo odgovor. Bil sem na delegacijo in Kamil je bilo rečeno, da zapusti to vprašanje, da me. Torej, še enkrat opravičujem
    Nazadnje urejal vBET; 20-01-11 pri 19:47.

Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •