PDA

View Full Version: Rešeno LiteSpeed

Taurus
20-07-10, 19:47
Zdravo, lahko dobim nekaj informacij ali potrditev, ali vBET deluje z LiteSpeed prosim?

Hvala!

vBET
20-07-10, 19:56
V tem trenutku nismo poskušali uporabiti vBET pod LiteSpeed. To je delo brez kakršnih koli vprašanje z vrsto povezave z parameter jezik. Toda, če želite uporabljati s črnili SEO potem mora biti podpora za preusmeritev pravila. Prosim, povejte nam, pa take podpore obstaja - če uporabljate vBulletin z vBSEO pod LiteSpeed in je potem delajo za, da boste lahko uporabite vBET tam - Samo je treba na novo napisati pravila za LiteSpeed. V takem primeru - vas prosimo, da nam vaše polno pravila redirection in mi vam bomo spet posodobljena pravila za vBET:)

Taurus
20-07-10, 20:37
To je tisto, kar sem dobil od mojega hosting podjetja:

Litespeed je združljiv s stilu apache 2.x preoblikuje. Preprosto jih spustite. Htaccess kot ponavadi z apache.

Tako bi vedeli, kaj storiti, od tam mislim.

Hvala Michal!

vBET
20-07-10, 21:01
V takem primeru bi vBET normalno delo na LiteSpeed brez vprašanj in z normalno navodila za namestitev:) naj - zato, ker nismo test, vendar se vedno lahko to storite z našo brezplačno različico, če ste še vedno razmišljate o nakupu plača enega. Tako lahko, da preverite, brez kakršne koli nevarnosti, prosi za pomoč v primeru vprašanj, nato pa ostanejo z brezplačno enim ali kupiti plača enega, če želite imeti to veliko bolje in hitreje:)

Obvestite pa potrebuješ pomoč, tu naša prihodnost? :)

Taurus
21-07-10, 03:24
ehhhh ********** hvala Michal. Imam plačan prevod za 3 mesece, kot je že. (CreativX **********. iSpy ....)

vBET
21-07-10, 07:20
Da - vendar je bil nekdo drug sprašuje o tem, prav tako, zato sem dal generičnih odgovor in mu dal povezavo tam v PM - žal za zmedo;)

Kot razumem, zdaj pa dela na LiteSpeed in bomo lahko označite to vprašanje rešiti - ja? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations