Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno LiteSpeed
Ahoj, můžu dostat nějaké informace, nebo potvrzení o tom, zda pracuje s vBET LiteSpeed prosím?
Díky!
V tuto chvíli jsme neměli snažit použít vBET pod LiteSpeed. Mělo by to fungovat bez problému s odkazy typu jazyka parametr. Ale pokud chcete používat s barvami SEO pak musí být podpora pro přesměrování pravidla. Prosím, řekněte nám to, jako podpora existuje - pokud používáte vBulletin s vBSEO pod LiteSpeed a daří se jí pak pro jistotu můžete použít vBET tam - stačí přepsat pravidla pro LiteSpeed. V takovém případě - dejte nám prosím svou plnou přesměrování pravidla a my Vám zpět aktualizovaná pravidla pro vBET:)
To je to, co jsem dostal od své hostitelské společnosti:
Litespeed je kompatibilní s apache stylu 2.x přepisování. Stačí kapka do. Htaccess jako obvykle s Apache.
Takže byste vědět, co dělat odtud myslím.
Díky Michal!
V takovém případě vBET by normálně pracovat LiteSpeed bez problémů, a s normální pokyny k instalaci:) by měl - protože jsme netestovali, ale vždycky je to s naší bezplatné verzi, pokud jste ještě uvažujete o koupi platí jeden. Takže se můžete podívat se na to bez rizika, požádejte o pomoc v případě problémů, a pak zůstat u jedné nebo koupit bez platil jednoho, pokud chcete mít mnohem lépe a rychleji:)
Prosím, řekněte si, co potřebujete naši pomoc, tady budoucnost? :)
ehhhh ********** díky Michal. Mám placenou verzi za zhruba 3 měsíců, které již. (CreativX **********. iSpy ....)
Ano - ale někdo jiný se ptal také, a tak jsem dal obecná odpověď, a dal mu tam odkaz na PM - Omlouváme se za zmatek;)
Jak jsem pochopil, že nyní pracuje na LiteSpeed a můžeme označit tento problém vyřešit - ano? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):