View Full Version: Rešeno vBET php napake
Ko sem kliknite Naslednja tema kot gost sem dobil to napako pri pregledovanju forumov v španščini:
Opozorilo: mysql_ping () pričakuje parameter 1, da so viri, null podane v / home / xxx / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 636
Fatal error: Call na ožji član function (), ki ni predmet v / home / xxx / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 637
Povezava je bila tale:
To se dogaja na vseh naslednji nit povezave na teh straneh: na lestvici od 1-10 kaj depresivni so zdaj? (http://www.teenforumz.com/es/depression-suicide-advice/7590-en-una-escala-de-1-10-lo-deprimido-est%C3%A1s-ahora.html)Isto s prejšnje povezave preveč.
Dogaja se tudi na tu, kliknite povezave na dnu Prejšnja tema in Next Thread, dobite prazno stran.
Prosimo, da to hitro popraviti - zavedamo se o tem vprašanju na nekaterih forumih in delajo na uradnih rešitev.
Quick fix. V datoteki / includes / vbenterprisetranslator_functions.php, našli line:
function vbet_reestablishConnection() {
In dal po tem:
return;
Izgleda vB včasih nimajo nobene povezave initialized DB. Bomo našli rešitev za uradne tega vprašanja v naslednji izdaji.
Hvala za zelo hitro popraviti! Izgleda, da je zdaj dela!
I test zdaj v tej nit naslednji povezavi
da bo bela stran
Ja sem dobil, da je preveč še enkrat!
Rešeno - bo treba vključiti v vBET 3.3.0
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):