PDA

View Full Version: Rešeno Preveč crawl napak.

symbianist
15-12-09, 06:14
V mojem računu webmaster google i obvestila to izgubo crawl napak.
To je primer povezave do napake lezenje.

hxxp: (.) (.)? / / WWWWW primer com / bg / tags.php tag = mad

ko kliknete na to, da me preusmeri na to stran

hxxp: (.) (.) / / WWWWW primer com / tags / vbet_lang = bg & preusmerjen = / tags.php?

s to napako

Stran ni pravilno preusmerjanje

Firefox je zaznal, da je strežnik preusmeritvijo zahtevo za ta naslov na način, ki ne bo nikoli popolna.

Prosim, pomagajte mi.

vBET
15-12-09, 23:28
Prosimo, PM me točno link. V tem trenutku mi niti ne vedo, ki jo uporabljate, vBSEO ali ne.

symbianist
16-12-09, 06:55
im uporabo vbseo. jaz in moji prijatelji so srečali s to napako.
če greš na hxxp (.) primer (.) net / TL / tags.php ne bo preusmeriti, da
hxxp (.) primer (.) net / TL / tags /

ampak na to url z napako
hxxp (.) primer (.) net / tags /? vbet_lang tl = & preusmerjen = / tags.php

symbianist
16-12-09, 07:02
dejansko bratec, to je samo dogaja na tags.php, ampak z ostalim php. je ki dela lep.

symbianist
16-12-09, 07:06
Ali obstaja ant reportaža pravilo postaviti v htacces da bi lahko deloval pravilno?

Kolbi
19-12-09, 14:00
Mimogrede, imam veliko dvojno meta-naslov, itd, bi bilo treba tudi določiti. Vi ste tudi s pomočjo Google Webmaster Tools? Potem poglejte na trenutke plazenje status.

vBET
20-12-09, 00:20
Ali obstaja ant reportaža pravilo postaviti v htacces da bi lahko deloval pravilno?

htacces - št. Ampak mi to določen in bo sproščena v 3.3.0. Lahko je hitra rešitev za to - dodajte to vrstico v vbenterprisetranslatoor_seo.php ob koncu prvega if stavek:

$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);

vBET
20-12-09, 00:21
Mimogrede, imam veliko dvojno meta-naslov, itd, bi bilo treba tudi določiti. Vi ste tudi s pomočjo Google Webmaster Tools? Potem poglejte na trenutke plazenje status.

Prosimo, odprite novo temo za to in tudi na primer URL-jev

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1