View Full Version: Rešeno Preveč crawl napak.
symbianist
15-12-09, 06:14
V mojem računu webmaster google i obvestila to izgubo crawl napak.
To je primer povezave do napake lezenje.
hxxp: (.) (.)? / / WWWWW primer com / bg / tags.php tag = mad
ko kliknete na to, da me preusmeri na to stran
hxxp: (.) (.) / / WWWWW primer com / tags / vbet_lang = bg & preusmerjen = / tags.php?
s to napako
Stran ni pravilno preusmerjanje
Firefox je zaznal, da je strežnik preusmeritvijo zahtevo za ta naslov na način, ki ne bo nikoli popolna.
Prosim, pomagajte mi.
Prosimo, PM me točno link. V tem trenutku mi niti ne vedo, ki jo uporabljate, vBSEO ali ne.
symbianist
16-12-09, 06:55
im uporabo vbseo. jaz in moji prijatelji so srečali s to napako.
če greš na hxxp (.) primer (.) net / TL / tags.php ne bo preusmeriti, da
hxxp (.) primer (.) net / TL / tags /
ampak na to url z napako
hxxp (.) primer (.) net / tags /? vbet_lang tl = & preusmerjen = / tags.php
symbianist
16-12-09, 07:02
dejansko bratec, to je samo dogaja na tags.php, ampak z ostalim php. je ki dela lep.
symbianist
16-12-09, 07:06
Ali obstaja ant reportaža pravilo postaviti v htacces da bi lahko deloval pravilno?
Mimogrede, imam veliko dvojno meta-naslov, itd, bi bilo treba tudi določiti. Vi ste tudi s pomočjo Google Webmaster Tools? Potem poglejte na trenutke plazenje status.
Ali obstaja ant reportaža pravilo postaviti v htacces da bi lahko deloval pravilno?
htacces - št. Ampak mi to določen in bo sproščena v 3.3.0. Lahko je hitra rešitev za to - dodajte to vrstico v vbenterprisetranslatoor_seo.php ob koncu prvega if stavek:
$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
Mimogrede, imam veliko dvojno meta-naslov, itd, bi bilo treba tudi določiti. Vi ste tudi s pomočjo Google Webmaster Tools? Potem poglejte na trenutke plazenje status.
Prosimo, odprite novo temo za to in tudi na primer URL-jev
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):