PDA

View Full Version: Nove izdaje

vBET
25-02-11, 18:17
Hi:)

Smo pravkar izdal novo brezplačno različice z le majhnimi spremembami, vendar smo skoraj pripravljeni, da javnost nov plača različice z veliko koristnih sprememb:) Torej, za vse naše plačan prevod uporabnikov - kmalu boste imeli novo sprostitev:)

meto
06-03-11, 18:51
Ali obstaja kakšna ETA na nove izdaje 4.x?

vBET
06-03-11, 23:45
Nisem seznanjen s pomenom ETA, ampak mislim, da gre za rok. Ta mesec bomo javnost vBET3.x (naslednji teden) - tam je veliko sprememb in da bo v beta fazi. Same spremembe za vBET4.x bo izšel mesec kasneje - to je zagotavljanje boljše kakovosti in ne izpostavljajte vse uporabnike morebitnih novih bugs v nove funkcionalnosti. Seveda smo preizkus spremembe dobro, še vedno ven uporabnikov uporablja različne konfiguracije, kanalizacijo, druge mods in tako naprej, tako da nekatere stvari so lahko vidne le na nekaterih forumih. To je tisto, za fazo beta obstaja v življenju izdelek - tisti, ki želi, lahko uporabite pri čemer je opozoril na mlade fazi nekaterih funkcionalnosti. In sprošča vBET4.x mesec dni kasneje nam daje priložnost, da bi lahko to javnost z nekaterimi morebitne težave že rešen:)

Torej odgovor na vaše vprašanje kmalu - Naslednji teden bomo javnost vBET3.x in v 1. ali 2. teden v naslednjem mesecu, se sprostijo vBET4.x

Taurus
07-03-11, 02:18
Hvala za info Michal. Veselimo se posodobi.

PS:''ETA "Ocena čas prihoda ....

Lee G
07-03-11, 14:49
Vse namige o tem, kaj pričakovati z novimi funkcijami, ali je to v glavnem se hitrosti in obremenitve strežnika je boljši

vBET
09-03-11, 00:39
Naredili smo več izboljšav zmogljivosti. Ena od pogosto zastavljena - podpora za začasni pomnilnik:) tudi nekatere druge izboljšave na ravni algoritem. Vse podrobnosti bodo navedene v pojasnilu za javnost.

Mi bo na javnost danes - ta dan šele začelo v naši državi, zato ga bomo v nekaj urah (sedaj je čas za spanje;)). Sedaj naš forum deluje v novi različici vBET:)

meto
09-03-11, 12:18
Komaj čakam, da vidite memcached v vBET. Lahko vam povem, ki php Razširitev ste uporabili? Memcache ali memcached?

vBET
09-03-11, 15:34
Komaj čakam, da vidite memcached v vBET. Lahko vam povem, ki php Razširitev ste uporabili? Memcache ali memcached?

Smo podpirajo:
- Memcache
- APC
- XCache
- EAccelerator

In je zapisano na lep način, tako da lahko, če bo potrebno kaj drugega, da se easilly dodati tudi kot hitra navodila popraviti:)

meto
09-03-11, 19:41
Naredil bom, da je sam verjetno. Sem dal gor z memcached, ko sem ugotovil, 4. ali 5. stopnje cache db uporabi, ki bi lahko storili z eno funkcijo - ni potrebe, da reportaža je vso pot:)

Ampak niste odgovorili na moje vprašanje - morda dont se zavedaš, da obstajata dve razširitve za memcached z in brez D na koncu:
PECL:: paket:: memcache (http://pecl.php.net/package/memcache)
PECL:: paket:: memcached (http://pecl.php.net/package/memcached)

vBET
09-03-11, 19:55
Naredil bom, da je sam verjetno. Sem dal gor z memcached, ko sem ugotovil, 4. ali 5. stopnje cache db uporabi, ki bi lahko storili z eno funkcijo - ni potrebe, da reportaža je vso pot:)

Ampak niste odgovorili na moje vprašanje - morda ne zavedaš, da obstajata dve razširitve za memcached z in brez D na koncu:
PECL:: paket:: memcache (http://pecl.php.net/package/memcache)
PECL:: paket:: memcached (http://pecl.php.net/package/memcached)

Jaz in zavedaš, da sem odgovor na vaše vprašanje - I navedene vse podprte zdaj caches spomina, ki jih vBET in jih lahko najdete tam jasno Memcache. Torej zakaj ste prepričani, da nisem odgovoriti na vaše vprašanje - kaj potrebujete več? :) Če potrebujete namig, kako podpore memcached tukaj gre:
1. Dodaj izdelek v datoteki dodatno možnost za predpomnilnika parameter
2. Uvoz izdelkov datoteke
3. Uredite datoteko includes / vbenterprisetranslator_class_cache.php
a) Kopija razred za Memcache
b) Sprememba imena v kopirati razredu prepoznati kot memcached
c) Update telo za podporo memcached API (naši razredi so preproste adapterji to je razlog, zakaj vam ne bo treba storiti vse spremembe v drugih mestih)
d) Dodamo nov primer za svoj novi vrednosti opcije v bloku stikalo na vrhu datoteke, za ustvarjanje memcached adapter objekta

Če želite bolj specifičnih namigov - samo prosim ustvariti funkcijo zahtevo in Kamil vam bo dala točen namigov, kako to storiti s kodo oglasi.

meto
09-03-11, 20:44
Jaz in zavedaš, da sem odgovor na vaše vprašanje - I navedene vse podprte zdaj caches spomina, ki jih vBET in jih lahko najdete tam jasno Memcache. Torej zakaj ste prepričani, da nisem odgovoriti na vaše vprašanje - kaj potrebujete več? :) Če potrebujete namig, kako podpore memcached tukaj gre:
1. Dodaj izdelek v datoteki dodatno možnost za predpomnilnika parameter
2. Uvoz izdelkov datoteke
3. Uredite datoteko includes / vbenterprisetranslator_class_cache.php
a) Kopija razred za Memcache
b) Sprememba imena v kopirati razredu prepoznati kot memcached
c) Update telo za podporo memcached API (naši razredi so preproste adapterji to je razlog, zakaj vam ne bo treba storiti vse spremembe v drugih mestih)
d) Dodamo nov primer za svoj novi vrednosti opcije v bloku stikalo na vrhu datoteke, za ustvarjanje memcached adapter objekta

Če želite bolj specifičnih namigov - samo prosim ustvariti funkcijo zahtevo in Kamil vam bo dala točen namigov, kako to storiti s kodo oglasi.
Oh, sem narobe razumela - sem mislil, da si iz te programske opreme, kot imena, ne pa kot php module. Št vprašanja tam. Ali je mogoče, da bi dobili nekaj zgodnji dostop do različice 4? Ali pa da se vključi predpomnenje motor? Zdaj sem z moje gost cache s memcached.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1