mosh
01-02-11, 14:55
WitamJakiś časa nazaj sem imel težave s prevodom (različica 3.3.6).To obrnjen jasno to varljiva žoga has tnalo svoj IP na enem strežniku (včasih prevajalec prevajalci včasih vrne 403).Ko iščete razloge sem dodal povezavo za prikaz prevajanja in vrnete zahtevo v telesu strani.Nato izklopljen vBET in tako. Ampak sem zapustil htaccess preusmeritev.Pred nekaj dnevi sem opazil da na glavno stran, vsak čas, ustvari zahtevo, da Google:
Tako off vBET in off (uprava panel).Če funkcijo vbet_googleTranslation () poizvedb Google API ustavil, in po nekaj dneh v ploščo Webmaster Toolzauważyłem to stran teret krat drastično padla in indeks hitrost povečala dvakrat.Zdi se mi, da nekje je resna napaka.Tymgorzej, ki navaja poizvedbe so kratki in se lahko izvede v enem naletu.Morda je bil tudi razlog za prepoved me skozi Google API (neprekinjene iste preiskave)
Tako off vBET in off (uprava panel).Če funkcijo vbet_googleTranslation () poizvedb Google API ustavil, in po nekaj dneh v ploščo Webmaster Toolzauważyłem to stran teret krat drastično padla in indeks hitrost povečala dvakrat.Zdi se mi, da nekje je resna napaka.Tymgorzej, ki navaja poizvedbe so kratki in se lahko izvede v enem naletu.Morda je bil tudi razlog za prepoved me skozi Google API (neprekinjene iste preiskave)