Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 12

Тема: Vbet зламати мій форум

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Vbet зламати мій форум

Коли я дозволяють vbet, на деяких сторінках нитка перерви меню інструментів, тобто у верхній нитки - випадаюче меню паузи, що випадає зникає, ви отримуєте у відповідь, якщо я відключити vbet.

По-друге нитка інструменти в нижньої нитки відсутня, це ікони, вони з'являються, якщо я відключити vbet. Але нитка інструменти не повинні з'являтися в нижній частині на всіх І не на всі мої інші сторінки.

Нарешті значок "Відповісти" зникає. Знову ж таки, це помилка виправлення себе, якщо я відключити vbet.

Всі 3 помилка відбудеться разом, і на тій же сторінці.

Це відбувається тільки для гостей. Дякуємо.

Дивіться тут - Вічний "Придбання адресу" на мережеву карту - Комп'ютерні Сік

Ось те, що сторінка повинна виглядати так:

Придбання мережеву адресу знову і знову - Комп'ютерні Сік

Пневматичний інструмент випадає на верху сторінки, робіт, іконки повідомлень відповідь є, і нитка інструментів боти не показує.

Як я сказав, що якщо я відключити vbet всі сторінки виглядають як цей / \\

Якщо я дозволяють vbet деякі сторінки виглядати перший приклад, таким чином, vbet перерви, як мій форум виглядає і працює.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Чи має це відбувається, коли Повний Кеш файлів для гостей включений, або це не має значення?

ОТЖЕ, - ми знаємо, чомусь тепер. Вибачте за неприємностей - ця функціональність все ще перебуває в стадії БЕТА, у нас не було проблем на всіх на наших серверах, але я бачу, що деякі питання, які на ваш один. Тому перевірити це, ми повинні мати доступ до вашої панелі адміністратора і FTP. Я вже бачу, що на вашому зіпсованої сторінки деякі скрипти не включаються - потрібно, щоб перевірити його, чому.

Також, будь ласка, спочатку спробуйте просто видалити відповідний файл кешу (ви знайдете його в / Vbet_guestcache / EN / каталог - ви повинні розпізнати його по імені - це не просто видалити всі файли в комплекті є. Можливо глагов просто створюється така сторінка з якоїсь причини та Vbet кешується і зараз це проявляється ваш результат. Якщо це трапиться ще раз після очищення кеша відправте нам деталі і ми будемо вирішувати його.

Ще один спосіб, чому це могло статися, що щось змінюється ваш результат після того як ми ім'ям. Не дійсно вважаю, що це - в такому випадку всі сторінки, буде мати те ж питання. Також я бачу відсутність важливих скрипти JS і такі речі просто включені в шаблони не додаються динамічно в цілому вихід.

Так от - будь ласка, перевірте кеш очищення і дають нам вихід.

Якщо я відключити повний кеш-файлу, вона працює ідеально.

ОТЖЕ, я видалив сторінку і поміщаються в кеш знову досконалим.

Так vbet кеші всього мого форум, а не тільки перекладені сторінки?

Чи можу я виключити всі англійськи сторінках?

ОК - так, як я розумію, немає ніякої проблеми. Причина була VBulletin себе, який чомусь створеної сторінки без будь-яких скриптів (можливо, ви змінили конфігурацію).

Кеш очищений і працює нормально, тепер з Файл кешу для гостей налаштований на. Випуск вирішена, і перенести її в розділ щодо усунення неполадок.

На даний момент ми не маємо можливість виключити звичайні сторінки - але ми можемо додати його. Будь ласка, відкрийте новий потік в художніх запитів на тому, що

Він як і раніше робити це, на деяких сторінках, а не інші, якщо бот є першим, щоб він кешує сторінки з помилками, як пояснити, якщо користувач є першим на сторінку він кешує нормально.

Я думаю, це відбувається тому, що бот не може виконати Ajax тому він бачить сторінку трохи відрізняється від нормального браузера.

Ні - це не тому, завантаження, не може виконати Ajax. Тому що для виконання Ajax ви певна мати скрипт, включений в HTML-виводу. Все інше відбувається на основі HTML перший вихід HTML (ієрархічного уявлення змінилися і т.д.)

Схоже, що на вашому форумі чоботи просто отримує іншого виходу, що нормальна людина. І в цей момент vBET побачити всі гості, як же люди. Чи можете ви розповісти вам використовувати деякі спеціальні мода або який-небудь конфігурації VBulletin який визначає робить гість завантаження і в такому випадку повертає різні результати?
    Якщо ми знаходимо, як це зроблено на вашому форумі, ми можемо просто створити різні файли кешу для взуття і для звичайних гостей, а тепер - всі гості просто гості нашого Повна функціональність Кеш файлів, і ми кеш результат, який ми отримуємо. Так що в цей момент ви можете:
    - Відключити цю функцію
    - Погодьтеся, що тепер всі гості побачать одне і те ж незалежно від того, ті чоботи або людей
    - Відключення функціональності, яка надає різну продукцію для черевиків

Як я вже писав - ми можемо впоратися з цим, якщо ми будемо знати, як чоботи, визначаються на вашому форумі.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •