Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 12

Тема: Вбет Бреак Ми форуму

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Default Вбет Бреак Ми форуму

Када сам омогућавају вбет, на неким страницама алатима паузе нит мени, тј линк на врху Портал - падајући мени паузе, падајуће нестаје, то се враћа ако онемогућим вбет.

Друго Теме на дну нит недостаје је икона, те се појављују ако онемогућим вбет. Али Теме не би требало да се појави на дну на свим и донт на све моје друге стране.

На крају "Одговори" икона ће нестати. Опет, ову грешку сам поправља ако онемогућим вбет.

Све 3 грешке десити заједно и на истој страници.

То се дешава само у гостима. Хвала.

Види овде - Вечни "прихватна мрежа адреса" на мрежну картицу - Рачунарске сок

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Ево шта страна треба да изгледа;

Прихватна мрежа адресе изнова и изнова - Рачунарске сок

Тхреад Тоолс падајући на врху странице радова, Одговори икона је ту и Теме на боттон не показује.

Као што сам рекао ако онемогућим вбет све странице изгледају као што је ова / \\

Ако могу да омогућим вбет неке странице изгледа као први пример, на тај начин вбет паузе како ми форуму изгледа и ради.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да ли се дешава када Пуна датотека кеш за госте је укључен, или није битно?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако - знамо сада разлог. Жао проблеме - Ова функционалност је још увек у бета фази, нисмо имали никакве проблеме на свим на нашим серверима, али видим да су нека питања на један. Па проверите га морамо приступ за администратора КП и ФТП. Већ видим да је на вашој страни сломљен неке скрипте нису укључени - треба да проверите зашто.

Такође, молимо Вас први покушај само да уклоните одговарајућу датотеку кеш (наћи ћете је у / Вбет_гуестцацхе / ср / Katalog - treba da ga prepoznati po imenu - ne samo da ukloni sve datoteke su bili tamo. Možda vB samo izazvala takvu stranicu iz nekog razloga i vBET sačuvana je i sada je prikazan sačuvana rezultat. Ako se to desi opet nakon keš mina - pošaljite nam pristup podacima i mi ćemo ga rese.

Други начин зашто је могло да се догоди да се нешто мења резултат након што смо га кеш меморије. Стварно не верујем да је то - у том случају све странице ће имати исти проблем. Такође видим недостатак важних ЈС скрипте и такве ствари су једноставно укључени у шаблона није додао динамично на цео излаз.

Зато - проверите брисање кеша и дајте нам излаз.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Ако онемогућим пуну датотеке, ради савршено.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Ок па сам обрисао страницу и она кеширане поново савршен.

Тако вбет кеш мој целом форуму, а не само преведено страница?

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Могу да изузмем све енглески странице?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду - тако ја разумем нема проблема. Узрок је сам СМФ који из неког разлога генерисана страницу без неке скрипте (можда сте променили конфигурацију).

Кеш брише и ради фино сада Филе Кеш за госте подешен на. Питање решено и премештање у решавање проблема секцију.

У овом тренутку немамо могућност да искључе нормалну странице - али можемо га додати. Отворите нову тему у функцији захтева за то

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

И даље то ради, на неким страницама, а не друге, ако бот је прва на страну то кеш са грешкама као што је објашњено, ако корисник је прва на страницу у реду кеш меморије.

Ваљда је то зато што бот не може да изврши АЈАКС па види страницу незнатно разликује од нормалне претраживача.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Не - то није зато што не може да покрене извршити Ајакс. Јер да изврши Ајакс вам НЕД да писмо укључени у ХТМЛ излаза. Све остало се дешава заснива на ХТМЛ-први ХТМЛ излаз (поглед дрво се мења, итд)

Изгледа да је на вашем форуму чизме једноставно добија други излаз и то да обични гости. И у овом тренутку вБЕТ види све госте као иста бића. Могу вам рећи да ли користите неке посебне одбране или неке СМФ конфигурација која одређује да ли је гост боот и у том случају враћа другачији резултат?
    Ако нађемо како је направљен на вашем форуму, ми једноставно да креирате различите цацхе фајлове за чизме и за нормалне госте, а сада - сви гости су само гости, за нашу пуну функционалност датотека Цацхе и ми кеш резултат који смо добили. Дакле, у овом тренутку можете:
    - Онемогући ову функционалност
    - Слажем се да ће сада сви гости виде исту ствар без обзира на то да су то чизме или људи
    - Онемогући функционалност, што вам даје другачији излаз за чизме

Као што сам писао - можемо обавити тај ако ћемо знати како чизме одређује на вашем форуму.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •