Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 4 z 5 FirstPrvé ... 2345 PoslednýLast
Výsledky 31 na 40 z 50

Závit: Správa z webmaster tools pokiaľ ide o nesprávne rel-náhradník značky

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Exekučný príkaz zmení poradie pluginov v rámci háčik. Exekučný príkaz sa nezmení poradie háčiky. Na našom fóre test tento háčik pracuje správne. vB licencie nemá žiadne časové obmedzenie, takže si môžete urobiť upgrade. Vaša verzia vB dlho bol zastaraný tak odporúčam vykonanie inovácie. Myslím, že to bude riešiť problém, ak to nefunguje, potom budeme hľadať ďalšie.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

v bode 4.2 exekučný parse_templates háku teda iný?

Bohužiaľ aktualizáciu na 4.2 je obrovský úloha, ako to zlomí niekoľko ďalších addony, ktoré používam.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Overil som si class_bootstrap.php a parse_templates háčik je v tom istom mieste v spise 4.1.12 a 4.2.2. Môžete vypracovať na to, čo spôsobuje problém s že háčik a to vykonaním príliš skoro?

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Podporujeme najnovšie verzie a BB je prispôsobená na najnovšiu verziu. Každá verzia obsahuje veľa zmien. Ak aktualizujete, a stále máte tento problém potom budeme radi pomôžeme.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Nebudem aktualizovať vbulletin a trávia veľa času pritom, pokiaľ ja viem, že aktualizácia sa chystá riešiť problém s vlajkami. Povedali ste, že "myslíte," to sa vyrieši problém. Potrebujem potvrdenie o presne to, čo je príčinou problému a že to vyrieši problém.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Podporujeme najnovšiu verziu. VB4 je doživotná licenciu, tak prosím aktualizujte. Ak problém zostane potom môžeme pomôcť, pretože teraz sa zdá, že vina staré nepodporované verziu.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Quote Pôvodne odoslal Marcin Kalak View Post
    Podporujeme najnovšiu verziu. VB4 je doživotná licenciu, tak prosím aktualizujte. Ak problém zostane potom môžeme pomôcť, pretože teraz sa zdá, že vina staré nepodporované verziu.
    Dobre, môžete mi povedať čo je zle s starú verziu?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal tavenger5 View Post
    Dobre, môžete mi povedať čo je zle s starú verziu?
    Je to staré a líšili nových, a nie je podporovaný, pretože vBET4.x je testované na najnovšiu verziu vB4. Keď budete mať najnovšiu verziu vB4 a problém bude ešte existuje vám ochotne pomôžeme.
    V tejto chvíli môžeme predpokladať, že nie je nič zlého s BB pretože otázka nemôže byť reprodukovaný na najnovšej verzii vB.
    Neexistuje žiadna chyba v vBET4.x - je práve používate kompatibilný starý vB4 verzia. Zlé palivo pre zle motor - služba problém, len zlé pomocou problém.

Aktualizujte na najnovšiu verziu vB4 vB4.

Ak neexistuje žiadna chyba na verziu podporované vB, považujeme tento problém uzavretý, pretože tam nie je problém s BB, len s zlé využitie a máš už riešenie pre to.

Marcin - prosím blízko letenky ak tam bude žiadne nové vstupné v najbližších pár dní (chyba existuje na najnovšiu verziu vB4).

Už sme vám dal podporu - ak nechcete používať je váš výber. Vážime si našich klientov - tiež by sme rešpektovať, že chcete mať problém namiesto našu podporu, ktorý bol už daný.
    To nie je chat miestnosti a náš personál bude blízko tejto letenky, pretože riešenie bolo už dal a čo teraz máme potvrdenie, že najnovšie vB4 verzia je všetko OK.

Vďaka za váš vstup.
    Dúfam, že sa rozhodnete použiť bol so žiadosťou o podporu.
    To ešte nie - vďaka za pochopenie, že nie je nič pridať v tejto oblasti, kým nepoužijete podporu namiesto opakovať po celú dobu, že chcete podpora a nepoužívajte ho, ak je daná.

Marcin bude naďalej podporovať tento lístok v najbližších dňoch a odpovedať len keď budeme mať svoj názor, že na najnovšiu verziu (podporované) vB4 problém existuje aj. Ak nie, bude uzatvorená.
    Naposledy upravil vBET; 05-12-13 v 00:25.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Nežiadam vás opraviť problém s nepodporovanej verzii vBulletin. Žiadam, aby ste mi povedať, kde je problém, a potvrďte to je v skutočnosti problém s 4.1.12 tak Môžete spravit. Vy ste len mi povedal, že môže byť problém s 4.1.12. Potrebujem vedieť že je to problém, než som sa ísť z mojej spôsob, ako aktualizovať vBulletin.

Ako uviedol, nebudem ísť cez problémy modernizácie vbulletin ak nemusím. To by ma stálo značné množstvo času a peňazí na aktualizáciu iných mody. Máte prihlasovacie údaje pre moje stránky. By malo byť ľahké pre vás povedzte mi čo je zle s parse_templates hákom. Napríklad, x súbor je rozdiel medzi 4.1.12 a 4.2.2. Alebo parse_templates je potrebné vykonať pred x háčik.

Mal som svoj produkt od začiatku a som práve obnovenej môj preukaz. By očakávať, že by ste liečiť dlhodobo zákazníka s trochu viac rešpektu.

Opäť, všetko, čo potrebujete je potrebné zdôrazniť správnym smerom. Nežiadam prepísať celý mod do práce s 4.1.12. Úprimne si nemyslím, že to je absurdné požiadavku zvlášť keď uvážime, že som dlho zákazníka.
    Naposledy upravil tavenger5; 05-12-13 v 20:32.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Náš produkt bol upravený na najnovšiu verziu programu vB, nie je možné prispôsobiť výrobku pre všetky verzie.

| 4 z 5 FirstPrvé ... 2345 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •