חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 4 של 5 Firstראשון ... 2345 אחרוןLast
תוצאות 31 עד 40 של 50

אשכול: הודעה ממנהל האתר כלים בנוגע שגוי REL-חלופי תגיות

אסור
    תאריך
    אוג 2012

סדר ביצוע שינויים של plugins ההזמנה במסגרת של וו. ביצוע ההזמנה לא לשנות את הסדר של ווי. על הבדיקה שלנו וו פורום זה פועל כהלכה. VB יש רישיון ללא הגבלת זמן, כך שתוכל לעשות את השדרוג. גרסת VB כבר מזמן לא מעודכן ולכן אני ממליץ ביצוע השדרוג. אני חושב שזה לא יפתור את הבעיה, אם זה לא הולך אז אנו נבדוק את העניין עוד יותר.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

אז ב- 4.2 סדר ביצוע של הקרס parse_templates שונה?

למרבה הצער עדכון ל- 4.2 הוא משימה ענקית כמו זה ישבור כמה הרחבות אחרות שאני משתמש.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

בדקתי class_bootstrap.php והוא הקרס parse_templates באותו מקום בקובץ ה-4.1.12 והן 4.2.2. אתה יכול לפרט על מה גורם הבעיה עם הקרס הזה וזה ביצוע מוקדם מדי?

אסור
    תאריך
    אוג 2012

אנו תומכים את הגרסאות העדכניות ביותר, הוא הותאם vbet את הגרסה העדכנית ביותר. לכל גרסה מכיל שינויים רבים. אם העדכון, שעדיין יש לך בעיה זו ולאחר מכן נשמח לעזור לך.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

אני לא הולך לעדכן vbulletin, ולבלות הרבה זמן לעשות זאת, אלא אם אני יודע כי עדכון הולך לפתור את הבעיה עם הדגלים. . אמרת שאתה "חושב" זה יפתור את הבעיה. אני צריך אישור על בדיוק מה הגורם לבעיה, זה יפתור את הבעיה.

אסור
    תאריך
    אוג 2012

אנו תומכים את הגירסה העדכנית ביותר. של VB4 הוא רישיון לכל החיים, אז אנא עדכנו. אם הנושא יישאר אז אנחנו יכולים לעזור, כי עכשיו זה נראה כי התקלה של הגירסה הישנה, שאינו נתמך.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Marcin Kalak View Post
    אנו תומכים את הגירסה העדכנית ביותר. של VB4 הוא רישיון לכל החיים, אז אנא עדכנו. אם הנושא יישאר אז אנחנו יכולים לעזור, כי עכשיו זה נראה כי התקלה של הגירסה הישנה, שאינו נתמך.
    . בסדר, אתה יכול להגיד לי? מה השתבש עם הגירסה הישנה?

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי tavenger5 View Post
    . בסדר, אתה יכול להגיד לי? מה השתבש עם הגירסה הישנה?
    . זה ישן differed זה חדש, ולא אין תמיכה, מאז vBET4.x נבדק על הגירסה החדשה ביותר של vB4. כאשר תהיה לך הגירסה החדשה ביותר של vB4, נושא הצוואה עדיין קיים נשמח לעזור לך.
    ברגע זה אנו יכולים להניח כי אין שום פסול vbet מאז הבעיה שלא ניתן לשכפל ב VB גירסה חדשה.
    אין באג ב- vBET4.x - רק שימוש זה אינו תואם לגירסה של vB4 הישנה. דלק שגוי עבור מנוע הלא נכון - אין שירות הטעות, רק באמצעות גיליון.

אנא עדכון של vB4 הגירסה החדשה ביותר של vB4.

אם אין באג ב VB גירסה נתמכת, נבחן נושא זה סגור, מאז אין בעיה עם vbet, רק עם שימוש שגוי, כבר כי פתרון.

מרצ'ין - אנא סגור הכרטיס, אם יהיו חדשות קלט הבא כמה ימים (באג קיים על הגירסה החדשה ביותר של vB4).

אנחנו כבר נתתי לך את התמיכה - אם אתה לא רוצה להשתמש בזה. זו הבחירה שלך. אנו מכבדים את הלקוחות שלנו - אנחנו מכבדים גם כי אתה מעדיף את הבעיה במקום להשתמש התמיכה שלנו אשר ניתנה כבר.
    זה לא חדר צ'אט וסגור הצוות שלנו הכרטיס הזה, מאז הפתרון היה כבר נתון כמו עכשיו יש לנו אישור על הגירסה החדשה ביותר של vB4 שזה בסדר.

תודה על העדכון.
    מקווה כי אתה תחליט להשתמש התמיכה שהיה מבקש.
    . זה לא - עדיין תודה על ההבנה כי אין מה להוסיף בתחום זה, עד שתשתמש את התמיכה במקום לחזור על כל הזמן כי אתה רוצה את התמיכה, לא להשתמש בו כאשר היא ניתנת.

מרצ'ין ימשיכו לתמוך הכרטיס הזה בימים הקרובים ולענות רק כאשר יהיה לנו את המשוב שלך, זה על הגירסה החדשה ביותר של vB4 (נתמך) הבעיה קיימת גם. אם לא סגור.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 05-12-13 ב 00:25.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

אני לא מבקש לך לתקן את הבעיה עם גירסה לא נתמכת של vBulletin. אני מבקש ממך לומר לי. איפה הבעיה, ו לאשר . נכון, למעשה, בעיה עם 4.1.12 אז . אני יכול לתקן את זה. רק אמרת לי שזה . אולי תהיה בעיה עם 4.1.12 . אני צריך יודע כי זו בעיה לפני שאלך כדי לעדכן vBulletin.

כאמור, אני לא הולך לעבור את הטרחה של שדרוג vbulletin, אם אני לא חייבת. זה יעלה לי כמות ניכרת של זמן וכסף כדי לעדכן ובקרה מותאמות אישית אחרות. . יש לך את אישורי כניסה לאתר שלי... זה צריך להיות קל בשבילך להגיד לי. מה השתבש עם הקרס parse_templates. לדוגמה, x קובץ שונה בין 4.1.12 4.2.2. או parse_templates צריך לבצע לפני x הוק.

. יש לי את המוצר שלך מההתחלה, אני רק חידשה את רישיון הנהיגה שלי. הייתי מצפה, שתתייחסי לקוח עומד ארוך עם קצת יותר כבוד.

שוב, היא כל מה שאני צריך להיות מופנה לכיוון הנכון. אני לא מבקש לשכתב mod כולו כדי לעבוד עם 4.1.12. אני לא חושב. זו בקשה אבסורדית במיוחד בהתחשב שאני לקוח זמן רב.
    נערך לאחרונה על ידי tavenger5; 05-12-13 ב 20:32.

אסור
    תאריך
    אוג 2012

המוצר שלנו היה מותאם לגירסה העדכנית ביותר של vB, זה בלתי אפשרי להתאים את המוצר בכל הגירסאות.

דף 4 של 5 Firstראשון ... 2345 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •